Πρωτοβουλία κατοίκων Δάφνης: Νίκη στους Παλαιστίνιους

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: ΣΥΝΕΝΟΧΗ στη γενοκτονία!

Συγκέντρωση Πέμπτη 23/11 6 μ.μ, πλ. Καλογήρων

Ύστερα από την δίκαιη ενέργεια των Παλαιστινίων ενάντια στο κράτος-σφαγέα του Ισραήλ στις 7/10, το τελευταίο έχει προβεί σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Οι κάτοικοι επιζούν ανάμεσα από συνεχείς βομβαρδισμούς χωρίς ρεύμα, καύσιμα, νερό, τρόφιμα και υποδομές (βομβαρδισμένα νοσοκομεία και σχολεία) αλλά και από συνεχείς απειλές των Ισραηλινών που έχουν εισβάλει μέχρι και σε νοσοκομεία, απειλώντας ασθενείς, γιατρούς, αμάχους. Πάνω από 13.000 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τους φασίστες-σιωνιστές, εκ των οποίων 5.600 παιδιά. Οποιαδήποτε έννοια «διεθνούς δικαίου» έχει καταπατηθεί για να απαγκιστρωθούν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές (κυρίως οι Αμερικάνοι) στη Μ. Ανατολή, δίνοντας το πράσινο φως στο Ισραήλ για αυτήν την κτηνωδία, η οποία απειλεί να μετατραπεί σε γενική σύρραξη στην περιοχή.

Η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη συμμετέχει στην σφαγή των αμάχων της Γάζας στέλνοντας φρεγάτες. Άλλωστε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός προσέφερε αμέριστη στήριξη στον χασάπη Νεντανιάχου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ. Ακόμα και πολεμικό υλικό φεύγει από τις βάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ισραηλινού στρατού και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Η προπαγάνδα υπέρ των σιωνιστών στα ΜΜΕ ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτή η συνεργασία στο μέτωπο αποτελεί την συνέχεια του ακολουθητισμού, όπως και στο μέτωπο της Ουκρανίας, της ελληνικής αστικής τάξης στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ εγκυμονώντας ασύλληπτους κινδύνους.

Η αντεπίθεση των Παλαιστινίων δεν είναι «τρομοκρατία», όπως ισχυρίζονται οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 70 χρόνια η Ισραηλινή μηχανή του πολέμου έχει εγκαθιδρύσει ένα φρικτό καθεστώς στα εδάφη της Παλαιστίνης κατακτώντας τα με εποικισμούς από ακροδεξιούς και φασίστες, ταπεινώνοντας έναν ηρωικό λαό. Ο απελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστινίων είναι ζήτημα επιβίωσης, αξιοπρέπειας και υπεράσπισης της χώρας τους.

Τασσόμαστε χωρίς περιστροφές, ολόψυχα και έμπρακτα, ΟΛΟΙ στο πλευρό των Παλαιστινίων – ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!  όπου με σφεντόνες μάχονται μια στρατιωτική υπερδύναμη. Να καταργηθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Ισραήλ, να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία. Για την απομόνωση, την ήττα του Ισραήλ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι μεγάλες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο δείχνουν τον δρόμο για την αντεπίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
  • Κάτω το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη-συνεργασία. Να κλείσουν οι βάσεις.
  • Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.
  • Κάτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

[email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978613964