Πρωτοβουλία κατοίκων Δάφνης: Νίκη στους Παλαιστίνιους | Κινητοποίηση, Πέμπτη 11/1, 18:00, πλ. Καλογήρων Δάφνη

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στην γενοκτονία

Κινητοποίηση, Σάββατο 13/1, 12:00, Σύνταγμα

Ύστερα από την δίκαιη ενέργεια των Παλαιστινίων ενάντια στο κράτος-σφαγέα του Ισραήλ στις 7/10, το τελευταίο έχει προβεί σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Οι κάτοικοι επιζούν ανάμεσα από συνεχείς βομβαρδισμούς χωρίς ρεύμα, καύσιμα, νερό, τρόφιμα και υποδομές (βομβαρδισμένα νοσοκομεία και σχολεία) αλλά και από συνεχείς απειλές των Ισραηλινών που έχουν εισβάλει μέχρι και σε νοσοκομεία, απειλώντας ασθενείς, γιατρούς, αμάχους. Πάνω από 23.086 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τους φασίστες-σιωνιστές, εκ των οποίων 8.500 παιδιά και 59.000 τραυματίες. Οποιαδήποτε έννοια «διεθνούς δικαίου» έχει καταπατηθεί για να απαγκιστρωθούν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές (κυρίως οι Αμερικάνοι) στη Μ. Ανατολή, δίνοντας το πράσινο φως στο Ισραήλ για αυτήν την κτηνωδία, η οποία απειλεί να μετατραπεί σε γενική σύρραξη στην περιοχή.

Τα πολεμικά μέτωπα που ανοίγει το Ισραήλ και οι δυτικοί ιμπεριαλιστές ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Στην Ερυθρά Θάλασσα που έχει «αράξει» από τον Σεπτέμβρη αμερικάνικος στόλο για αποκλείσει το Ιράν πυροδότησε τις συγκρούσεις με τους Χούθι της Υεμένης. Το Ισραήλ δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια οργανωμένη δολοφονία υπαρχηγού και στελεχών της Χαμάς μέσα στην πρωτεύουσα  του Λιβάνου, ενώ την ίδια στιγμή οργανώθηκε δολοφονικό χτύπημα (δήθεν από την ISIS) μέσα στο Ιράν με τουλάχιστόν 100 νεκρούς. Την ίδια στιγμή ο ενορχηστρωτής του ολοκαυτώματος αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μπλίνκεν έκανε περιοδεία για να παζαρέψει και να προετοιμάσει τα πιθανά νέα πολεμικά  μέτωπα που ανοίγουν.  Μεταξύ άλλων δεν έλειψε και η συνάντηση του με το «πιστό σκύλο του» Μητσοτάκη στην Σούδα της Κρήτης το Σάββατο.

Η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη συμμετέχει στην σφαγή των αμάχων της Γάζας στέλνοντας φρεγάτες. O ίδιος ο πρωθυπουργός προσφέρει αμέριστη στήριξη στον χασάπη Νεντανιάχου σε κάθε δήλωσή του. Ακόμα και πολεμικό υλικό φεύγει από τις βάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ισραηλινού στρατού και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Η προπαγάνδα υπέρ των σιωνιστών στα ΜΜΕ ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτή η συνεργασία στο μέτωπο αποτελεί την συνέχεια του ακολουθητισμού, όπως και στο μέτωπο της Ουκρανίας, της ελληνικής αστικής τάξης στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ εγκυμονώντας ασύλληπτους κινδύνους και θα ενισχυθεί ακόμα παραπάνω.

Τασσόμαστε χωρίς περιστροφές, ολόψυχα και έμπρακτα, ΟΛΟΙ στο πλευρό των Παλαιστινίων – ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! – όπου με σφεντόνες μάχονται μια στρατιωτική υπερδύναμη. Να καταργηθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Ισραήλ, να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία. Για την απομόνωση, την ήττα του Ισραήλ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι μεγάλες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο δείχνουν τον δρόμο για την αντεπίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας. Με τους αγώνες μας μπορούμε να σταματήσουμε τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
  • Κάτω το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη-συνεργασία. Να κλείσουν οι βάσεις.
  • Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.
  • Κάτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

[email protected]