Πρωτοβουλία κατοίκων Δάφνης: Νίκη στους Παλαιστίνιους | Συγκέντρωση Πέμπτη 04/1 6 μ.μ, πλ. Καλογήρων

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κινητοποίηση, Σάββατο 6/1, 12:00, Σύνταγμα

Ύστερα από την δίκαιη ενέργεια των Παλαιστινίων ενάντια στο κράτος-σφαγέα του Ισραήλ στις 7/10, το τελευταίο έχει προβεί σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας. Οι κάτοικοι επιζούν ανάμεσα από συνεχείς βομβαρδισμούς χωρίς ρεύμα, καύσιμα, νερό, τρόφιμα και υποδομές (βομβαρδισμένα νοσοκομεία και σχολεία) αλλά και από συνεχείς απειλές των Ισραηλινών που έχουν εισβάλει μέχρι και σε νοσοκομεία, απειλώντας ασθενείς, γιατρούς, αμάχους. Πάνω από 22.313 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τους φασίστες-σιωνιστές, εκ των οποίων 8.500 παιδιά και 57.296 τραυματίες. Οποιαδήποτε έννοια «διεθνούς δικαίου» έχει καταπατηθεί για να απαγκιστρωθούν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές (κυρίως οι Αμερικάνοι) στη Μ. Ανατολή, δίνοντας το πράσινο φως στο Ισραήλ για αυτήν την κτηνωδία, η οποία απειλεί να μετατραπεί σε γενική σύρραξη στην περιοχή. Η πρόσφατη εκεχειρία έδωσε μια ανάσα στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, όμως με τη λήξη της, οι σιωνιστές δολοφόνοι συνέχισαν τις επιθέσεις με την ίδια γενοκτονική μανία. Πλέον καθημερινά δολοφονούν εκατοντάδες Παλαιστίνιους.

Η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη συμμετέχει στην σφαγή των αμάχων της Γάζας στέλνοντας φρεγάτες. O ίδιος ο πρωθυπουργός προσφέρει αμέριστη στήριξη στον χασάπη Νεντανιάχου σε κάθε δήλωσή του. Ακόμα και πολεμικό υλικό φεύγει από τις βάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Ισραηλινού στρατού και των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Η προπαγάνδα υπέρ των σιωνιστών στα ΜΜΕ ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτή η συνεργασία στο μέτωπο αποτελεί την συνέχεια του ακολουθητισμού, όπως και στο μέτωπο της Ουκρανίας, της ελληνικής αστικής τάξης στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ εγκυμονώντας ασύλληπτους κινδύνους.

Η αντεπίθεση των Παλαιστινίων δεν είναι «τρομοκρατία», όπως ισχυρίζονται οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 70 χρόνια η Ισραηλινή μηχανή του πολέμου έχει εγκαθιδρύσει ένα φρικτό καθεστώς στα εδάφη της Παλαιστίνης κατακτώντας τα με εποικισμούς από ακροδεξιούς και φασίστες, ταπεινώνοντας έναν ηρωικό λαό. Ο απελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστινίων είναι ζήτημα επιβίωσης, αξιοπρέπειας και υπεράσπισης της χώρας τους.

Τασσόμαστε χωρίς περιστροφές, ολόψυχα και έμπρακτα, ΟΛΟΙ στο πλευρό των Παλαιστινίων – ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! – όπου με σφεντόνες μάχονται μια στρατιωτική υπερδύναμη. Να καταργηθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Ισραήλ, να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία. Για την απομόνωση, την ήττα του Ισραήλ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι μεγάλες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο δείχνουν τον δρόμο για την αντεπίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας. Με τους αγώνες μας μπορούμε να σταματήσουμε τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
  • Κάτω το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη-συνεργασία. Να κλείσουν οι βάσεις.
  • Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.
  • Κάτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

[email protected]