Όχι στην υποταγή – Αγώνας παντού, μέχρι την Ανατροπή. Εκδήλωση της ΟΚΔΕ στη Νίκαια, Πέμπτη 29/6, 19:00 Περιβολάκι

Εκδήλωση – Συζήτηση

Όχι στην υποταγή – Αγώνας παντού, μέχρι την Ανατροπή

Tο σχέδιο αγώνων και η πολιτική πρόταση της ΟΚΔΕ

Πέμπτη 29 Ιουνίου, 19:00, Περιβολάκι – Νίκαια

Το 4ο Μνημόνιο ολοκληρώνει την καταστροφή των δικαιωμάτων, του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαίας, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Τη μετατροπή της εργατικής τάξης σε σύγχρονους δούλους με τα «Εργασιακά». Το ξεπούλημα των πάντων και την οριστική μετατροπή της χώρας σε Αποικία Χρέους.

Η κατάσταση στην οικονομία και την κοινωνία οδηγείται σε τρομακτικά αδιέξοδα. Δανειστές και ΕΕ, μνημονιακοί και «Μένουμε Ευρώπη» θέλουν να διατηρήσουν αυτή την άθλια κατάσταση στον αιώνα τον άπαντα. Χτυπώντας διαρκώς τις δημοκρατικές ελευθερίες, καταργώντας κάθε δικαίωμά μας να έχουμε φωνή και μέλλον.

Η επίσημη πολιτική βουλιάζει στην παρακμή. Η κυβέρνηση απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ «τα δίνει όλα» υπέρ των Μνημονίων, για να παραμείνει στην εξουσία. ΝΔ και παλιοί μνημονιακοί θέλουν να επανέλθουν, για να εφαρμόσουν την ίδια πολιτική. Μαζί ετοιμάζουν λύσεις «εθνικής συνεννόησης» και νέους «σωτήρες» τύπου Παπαδήμου.

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στην περιοχή μας, στη Μ. Ανατολή, παγκόσμια. Κυβερνήσεις και αστική τάξη στην Ελλάδα μας σέρνουν όλο και πιο βαθιά στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ. Ο κίνδυνος για τους λαούς είναι τεράστιος.

Ο αγώνας μας για διέξοδο είναι ζήτημα επιβίωσης. Με ένα σχέδιο αγώνων, για την ανασυγκρότηση του κινήματος. Ενάντια στις ξεπουλημένες γραφειοκρατίες, στα αδιέξοδα της μοιρολατρίας και του ρεφορμισμού. Για την ενίσχυση μιας επαναστατικής πολιτικής και δύναμης.

Διαβάστε εδώ το 4σέλιδο της ΟΚΔΕ