Προεκλογική εκδήλωση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης – 22/6

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 25ης Ιούνη η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας πραγματοποίησε με επιτυχία την προεκλογική της εκδήλωση στην πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων στις 22/6 στις 19:30. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν τα εξής : «Οι χούντες δεν πέφτουν με λόγια στην βουλή, αγώνες στο δρόμο, αγώνες ταξικοί» και «Κάτω οι κυβερνήσεις των αποτυχημένων, εμπρός για μια Κυβέρνηση των Εργαζομένων».
Οι κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: η Καρασαρλίδου Σοφία, εκπαιδευτικός, μέλος της Αντεπίθεσης των Εκπαιδευτικών, εκλεγμένη με την Δημοτική Κίνηση Εργατική Αντεπίθεση στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και ο Κουρίλας Μηνάς, εργαζόμενος στον επισιτισμό και μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων. Οι δύο σύντροφοι επ΄αφορμής του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, τόνισαν ότι η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού και της ΕΕ που εφαρμόζει με λύσσα η ελληνική αστική τάξη ενάντια στους εργαζόμενους, τους νέους και τους φτωχούς καταρρέει μόνο με την αντιπολίτευση των ανυποχώρητων ταξικών αγώνων. Με κύρια εργαλεία την αυτοοργάνωση των εργαζομένων, των νέων και των φτωχών-λαϊκών στρωμάτων σε χώρους δουλειάς, σχολεία, σχολές και γειτονιές.
Η ΟΚΔΕ δεν υπόσχεται εύκολες και δη κοινοβουλευτικές λύσεις, αλλά εγγυάται τους ενωτικούς ταξικούς αγώνες με ένα επαναστατικό σχέδιο για την μοναδική πραγματική διέξοδο από την κρίση, τον σοσιαλισμό. Για αυτό τον λόγο στις 25 Ιούνη στηρίζουμε-ψηφίζουμε ΟΚΔΕ την πιο χρήσιμη επιλογή για την ανάταση των αγώνων μας, για μια ζωή με αξιοπρέπεια και διακαιώματα.