Ανταπόκριση από την προεκλογική εκδήλωση στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 13/6

watch?v=OUBeXVR_onc

 

Στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προεκλογική εκδήλωση στην Καλαμαριά, την Τρίτη 13/6 στις 19:30. Η εκδήλωση διεξήχθη με τίτλο «Μόνη αντιπολίτευση οι ταξικοί αγώνες», «Με μια αριστερά επαναστατική». Παρουσιάστηκαν η πολιτική, οι βασικοί άξονες πάλης και το Πρόγραμμα Σωτηρίας της ΟΚΔΕ για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Οι κύριοι ομιλητές ήταν δύο εργαζόμενοι: ο Κυριάκος Ανδριώτης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΜΕΘ) και συνδικαλιστής της Αντεπίθεσης των Εργαζομένων και ο Χριστόδουλος Ζιγνέλης, εργαζόμενος στο εμπόριο και μέλος της Αντεπίθεσης των Εργαζομένων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μερικές δεκάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές και φίλοι της ΟΚΔΕ. Η ΟΚΔΕ αγωνίζεται καθημερινά στις γειτονιές, σε χώρους δουλειάς, σε σχολεία και σχολές, ενάντια στις κυβερνήσεις των χρεοκοπημένων και της πολιτικής τους που δολοφονεί νέους, εργαζόμενους και φτωχούς, με κύρια όπλα της τον αγώνα για την ενότητα και την ενότητα στον αγώνα, την αλληλεγγύη, τις δομές αυτοοργάνωσης στα χέρια των ίδιων των εργατών. Η ΟΚΔΕ δεν κάνει συμβόλαιο με την νίκη, αλλά συμβόλαιο με τους ανυποχώρητους αγώνες κόντρα σε λογικές υποκατάστασης και ανάθεσης, αλλά και δήθεν κοινοβουλευτικών λύσεων και τονίζει ότι «Με μόνη μας αντιπολίτευση τους ταξικούς αγώνες και με μια αριστερά επαναστατική – Μπορούμε να νικήσουμε».

Στις εκλογές της 25ης Ιούνη στηρίζουμε – ψηφίζουμε την ΟΚΔΕ, την μοναδική χρήσιμη επιλογή για την ανασυγκρότηση και ανασύνθεση του εργατικού κινήματος και των αγώνων μας, για την μοναδική διέξοδο, τον σοσιαλισμό.