Ο εκβιασμός της efood δεν θα περάσει!

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ EFOOD ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Κανένας συνάδελφος να μην αποδεχτεί την μετατροπή του σε Freelancer!
Αγώνας διαρκείας όλων μας για να μην αλλάξει το καθεστώς εργασίας μας!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ EFOOD:

 Δευτέρα 20 Σεπτέμβρη  στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο (Αριστοτέλους με Ολύμπου γωνία) για να αποφασίσουμε δράσεις που θα ακυρώσουν τα σχέδια της εταιρείας!

– Η εταιρεία της efood έδειξε το πραγματικό αδίστακτο πρόσωπο της ανακοινώνοντας με μήνυμα(!) σε αρκετούς συναδέλφους ότι δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση τους με πρόσχημα το απαράδεκτο σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιεί!

Η εταιρεία της efood αφού μας χρησιμοποίησε εδώ κι ένα χρόνο για να εδραιωθεί στην αγορά, αφού δουλέψαμε  βάζοντας τις ζωές μας σε κίνδυνο σε ακραίες καιρικές συνθήκες, την περίοδο του λοκντάουν, την διάρκεια του καλοκαιριού όπου πολλοί συνάδελφοι δεν πήραν ούτε άδεια, πετώντας μας το τυράκι των bonus, τώρα μας πετά κυριολεκτικά στο δρόμο!

Τώρα λοιπόν που η εταιρεία efood δείχνει το πραγματικό αδίστακτο πρόσωπο της, ήρθε η ώρα να δείξουμε κι εμείς οι διανομείς την πραγματική μας δύναμη!

Ήρθε η ώρα συνάδελφοι να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας, χωρίς αλλαγή της μισθωτής  εργασίας μας!

-ΥΓ: Συνάδελφοι, καμιά σημασία δεν έχει αν είμαστε στην τωρινή λίστα απόλυσης. Αν αφήσουμε τώρα να απολυθούν οι συνάδελφοι, σίγουρα εμείς  θα είμαστε οι επόμενοι!

Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται…

Στοιχεία Επικοινωνίας :Τηλ: 6982268508 ,

dianomeisthess.blogspot.gr

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων