Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσ/νίκης: Δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Ιάσωνα. Συγκέντρωση- Μοτοπορεία Παρασκευή 19/3

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα για Συγκέντρωση- Μοτοπορεία

Παρασκευή 19 Μάρτη -5μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου

-Δικαιοσύνη για τη δολοφονία του ΙΑΣΩΝΑ

– Παραδειγματική τιμωρία σε όλους τους ένοχους!

Το τροχαίο δυστύχημα/δολοφονία του Ιάσωνα έξω από τη Βουλή από υπηρεσιακό όχημα και η προσπάθεια αποσιώπησης του είναι για εμάς τους διανομείς η καθημερινότητα μας:

-Βιώνουμε καθημερινά παρόμοια περιστατικά  (30 νεκροί διανομείς από εργατικά δυστυχήματα/δολοφονίες και καθημερινά εργατικά ατυχήματα)

-Γνωρίζουμε καλά πως «κουκουλώνονται» για να μην τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι (οι εργοδότες εξαφανίζουν  τα αποδεικτικά στοιχεία: κουτιά, διακριτικά, θερμόσακους κτλ. για να αποποιηθούν των ευθυνών εργατικού ατυχήματος και μάλιστα με την ανοχή/προστασία της αστυνομίας στις περισσότερες περιπτώσεις).

Συγχαίρουμε τον μάρτυρα συνάδελφο για την παραδειγματική στάση του: δεν φοβήθηκε από τις απειλές  όταν κυριολεκτικά εκδιώχθηκε από  την αστυνομία για να μη υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας. Οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του σε ανάλογα περιστατικά.

– Συνάδελφοι αποτελούμε τον εύκολο στόχο: Δεχόμαστε πολύ συχνά ελέγχους σε ώρα εργασίας με επιβολή  πρόστιμων, χωρίς όμως να γίνεται έλεγχος για τους πραγματικούς ένοχους-τους εργοδότες: που δεν παρέχουν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας όπως το κράνος κτλ. δεν γίνονται έλεγχοι για ανασφάλιστη εργασία και λοιπές εργοδοτικές αυθαιρεσίες. 

Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται… 

 

Τηλέφωνο. 6982268508   

 blog: dianomeisthess.blogspot.gr 

–     

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων