Όλοι στον δρόμο, να σπάσουμε τη νέα χουντοαπαγόρευση των κινητοποιήσεων!

Σε νέα απαγόρευση των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, άνω των 100 ατόμων, προχωράει η ΕΛΑΣ, με το εξοργιστικό πρόσχημα του περιορισμό του κορονοϊού.

Άμεσος στόχος τους οι φοιτητικές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 28/1 ενάντια στο εκτρωματικό νομοσχέδιο Κεραμέως–Χρυσοχοϊδη, που θέλει να επιβάλλει πανεπιστημιακή αστυνομία, φοιτητοδικεία, διαγραφές φοιτητών, διάλυση των φοιτητικών συλλόγων και συνολικά της δημόσιας–δωρεάν παιδείας.

Προσπαθούν πλέον να παγιώσουν την απαγόρευση κάθε κινητοποίησης, συγκέντρωσης και πορείας από τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Εφαρμόζοντας με όλο και πιο ανοιχτό, επιθετικό τρόπο το χουντονόμο απαγόρευσης των διαδηλώσεων (Ιούλιος), το νέο δόγμα Χρυσοχοΐδη για τις διαδηλώσεις και για τη «νέα ΕΛΑΣ».

Απαιτείται άμεση κινητοποίηση και ξεσηκωμός παντού. Πρέπει να βάλουμε τέλος στην κοροϊδία και το αίσχος περί δήθεν «υγειονομικών» μέτρων – πρόκειται ανοιχτά για χουντοαπαγορεύσεις, για καταπάτηση των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών ! Δεν δικαιούνται να ομιλούν για προστασία της δημόσιας υγείας αυτοί που εγκλημάτησαν σε βάρος του ελληνικού λαού με τη διαχείριση της πανδημίας. Που χρεοκόπησαν τη χώρα και έριξαν τους εργαζόμενους τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία στη βαρβαρότητα των μνημονίων και στα νύχια των ξένων δανειστών/τοκογλύφων. Πρέπει να μπλοκάρουμε το στήσιμο μιας «Νέας Χούντας» με κοινοβουλευτικό μανδύα, που επιχειρεί η κυβέρνηση και ονειρεύονται όλοι οι νεοφιλελεύθεροι κανίβαλοι, για να μας εξοντώνουν φιμωμένους με την πολιτική τους, που τα δίνει όλα στο κεφάλαιο και τους πλούσιους.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Νέοι, Φτωχοί δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσουν στο κράτος του χωροφύλακα. Καλούμε όλους τους συλλόγους, σωματεία και συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους εργαζόμενους και νέους, να προχωρήσουμε άμεσα σε μαζικές και αποφασιστικές κινητοποιήσεις παντού, σε σχολές-σχολεία, γειτονιές, δρόμους, χώρους δουλειάς. Με καταλήψεις, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, με την κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας, να αντισταθούμε έμπρακτα στη νέα χουντική απαγόρευση, να την κουρελιάσουμε στην πράξη. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου! Κάτω τα χέρια από τις συνταγματικές, δημοκρατικές και πολιτικές ελευθερίες και δικαιώματά μας! Στον δρόμο θα σπάσει η κρατική τρομοκρατία!