Αντεπίθεση των Εργαζομένων: Βαριά τραυματίες εργαζόμενοι από ανάφλεξη σε υγραέριο στην Top Gaz. ΜΜΕ και Κυβέρνηση σιωπούν

Βαριά τραυματίες εργαζόμενοι από ανάφλεξη σε υγραέριο στην Top Gaz. ΜΜΕ και Κυβέρνηση σιωπούν!


Στο «Αττικό Νοσοκομείο» με εγκαύματα νοσηλεύονται τρεις εργαζόμενοι που διακομίστηκαν από το ΕΚΑΒ, μετά από ανάφλεξη σε φιάλες υγραερίου που σημειώθηκε την Πέμπτη 25 Μάη, στην εταιρεία υγραερίου «TOPGAZ» στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Νεόκτιστα. Οι δύο εκ των τριών έχουν τραυματιστεί σοβαρά και φέρουν εισπνευστικά εγκαύματα και εγκαύματα προσώπου και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο τρίτος είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Αν οι τραυματίες είναι εργάτες σε ώρα υπηρεσίας τα Μ.Μ.Εξαπάτησης σιωπούν!!
Δεν αναφέρονται σε κανένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων δεν υπάρχει καμία αναφορά στα κεντρικά δελτία, αρκεί μια απλή αναφορά στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων. Όλοι σιωπούν για τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους δουλειάς όλοι σιωπούν για τους μισθούς πείνας και την εντατικοποίηση της εργασίας κάτω από αντίξοες συνθήκες που οδηγούν σε δυστυχήματα-δολοφονίες. Απεναντίας όλα τα ΜΜΕ και οι κυβερνήσεις φωνάζουν για την προστασία όλων των κυβερνήσεων που ευθύνονται για αυτά τα δυστυχήματα. Φωνάζουν για την προστασία όλων των υπευθύνων που έχουν εφαρμόσει τα πιο αντεργατικά μέτρα και είναι υπεύθυνοι για την φτώχεια και την εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει σε θάνατο εργαζόμενους και φτωχούς. Φωνάζουν για την προστασία του μνημονιακού φασισμού που μας έχουν επιβάλλει. Ας μην ξεχνάμε και την κατάπτυστη απόφαση του Άρειου Πάγου για τη “συνυπαιτιότητα” του εργαζομένου σε εργατικό ατύχημα/δυστύχημα που δίνει το δικαίωμα στον εργοδότη να ζητάει μέχρι και αποζημίωση! Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας γυρίσουν στην εποχή της δουλείας… να είμαστε έρμαια της εργοδοτικής ασυδοσίας, να πεθαίνουμε για 200-400 ευρώ.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι φτωχοί πρέπει να εξεγερθούμε ενάντια στα μνημόνια και στην κόλαση των εργασιακών σχέσεων που μας έχουν επιβάλει , που θα γίνει χειρότερη με την εφαρμογή του 4ου μνημονίου και τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζεται να κατεβάσει η κυβέρνηση του ξεπουλημένου Τσίπρα και της παρέας του.


Αντεπίθεση Των Εργαζομένων