Αποχή συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς την Τετάρτη 12/10. Κανένα Σπίτι στα χέρια τραπεζίτη

Αποχή συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς την Τετάρτη 12/10

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ! ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

 –
Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογράφων Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε αποχή των μελών της από τις διαδικασίες διενέργειας πλειστηριασμών την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό της συνδικαλιστικής ηγεσίας της Επιτροπής, αυτή η απόφαση προκύπτει και υπό το βάρος των αντιδράσεων, του κινήματος που μεγαλώνει ενάντια στην αρπαγή ακινήτων λαϊκών οικογενειών, ακόμα και κατεστραμμένων μικροεπαγγελματιών.
 
Αυτοί οι αγώνες και αυτό το κίνημα είναι ένα βήμα ανάκαμψης των εργατικών, λαϊκών και νεολαιίστικων αγώνων. Ενάντια στη νεομνημονιακή αθλιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα, ενάντια στον ευτελισμό, την ηττοπάθεια και τη μοιρολατρία όπου θέλουν να ρίξουν τον ελληνικό λαό οι μνημονιακοί, νέοι και παλιοί, με πρώτους πρώτους τους ξεφωνημένους των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
 
Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Νέοι, Φτωχοί, πρέπει παντού να δυναμώσουμε, να συντονίσουμε και να απλώσουμε αυτούς τους αγώνες. Για να μην περάσει κανένα πλέον μέτρο φτώχειας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, μειώσεις συντάξεων, εξωφρενικοί φόροι κ.λπ.. Για να μη χαθεί κανένα λαϊκό σπίτι, υπέρ των αρπακτικών των τραπεζών και funds. Για να μη μείνει καμία οικογένεια χωρίς ρεύμα και νερό. Για να ακυρώσουμε τα ξεπουλήματα των υποδομών/υπηρεσιών, της ύδρευσης και της ενέργειας. Και για να μην περάσουν τα αντιδραστικά μέτρα που ετοιμάζονται στα «εργασιακά», που καταργούν εργατικά δικαιώματα και συνδικαλιστικές ελευθερίες, γυρνώντας την εργατική τάξη δεκαετίες πίσω.
 
Ό,τι κι αν ψηφίζουν στη Βουλή των Μνημονίων, απαντάμε: Αγώνας Παντού, μέχρι την Ανατροπή – Κάτω η άθλια κυβέρνηση Τσίπρα – Ποτέ ξανά στην εξουσία οι παλιοί μνημονιακοί. Με επιτροπές αγώνα και δράσης σε κάθε γειτονιά: Όλοι στις κινητοποιήσεις μπλοκαρίσματος πλειστηριασμών, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Ειρηνοδικείο! Όλοι στους δρόμους, μέχρι τη νίκη!
 
 –
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ