Αντεπίθεση των Εργαζομένων: Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του εργαζόμενου στα 5μηνα Γιώργου Σταμέλου

Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του εργαζόμενου στα 5μηνα Γιώργου Σταμέλου!

Να καταργηθούν τα κοινωφελή προγράμματα

Ο  35χρονος οικογενειάρχης Γιώργος Σταμέλος, απασχολούμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαρέων, στις 5 Οκτωβρίου 2015  έπεσε από απορριμματοφόρο που ξεκινούσε από το αμαξοστάσιο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.  Σήμερα 19 Ιανουαρίου, η δολοφονία του εργαζόμενου ολοκληρώθηκε. Ο Γιώργος Σταμέλος  κατέληξε σήμερα έπειτα από 4μηνη νοσηλεία στις εντατικές. Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Σωματείου τόσο καιρό παρέμεναν μουγκοί και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποσιωπήσουν το γεγονός ότι ο πενταμηνίτης εργαζόταν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εργολάβο στην καθαριότητα.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα μνημόνια τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

Στραγγίζουν τους εργαζομένους για 495 ευρώ και τους στέλνουν στο τάφο! Ως εδώ! Η πολιτική τους για τζάμπα εργαζομένους και ανθρώπους νεκρούς πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Δεν είναι τυχαίο περιστατικό, ούτε μεμονωμένο. Εργαζόμενοι στα κοινωφελή δουλεύουν παράνομα σε εργολαβικούς και έχουν τραυματιστεί σοβαρά και στον δήμο Χαλκιδέων και στον δήμο Λαρισαίων.

Δεν θρηνούμε, είμαστε εξοργισμένοι!

 Η δολοφονία του συναδέλφου μας δεν θα μείνει αναπάντητη!

 Από την Τρίτη 15/12  οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας (πεντάμηνα), έχουν στήσει σκηνές έξω από το Υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας να βάλουν τέλος στα κοινωφελή προγράμματα που δολοφονούν. Να γίνει το Υπουργείο Εργασίας κέντρο αγώνα όλων των εργαζομένων!

Ο αγώνας των πεντάμηνων είναι αγώνας όλων μας και πρέπει να νικήσει. Να γίνει η αφορμή επέκτασης των αγώνων σε κάθε χώρο δουλειάς, για να σπάσουμε τα Μνημόνιά τους στην πράξη, ό,τι κι αν ψηφίζουν στη δήθεν σταθερή Βουλή τους. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα ολοκληρωθεί αυτές τις μέρες στοχεύει να βάλει την ταφόπλακα σε όλους τους εργαζόμενους. Πρέπει να αγωνιστούμε μέχρι να διώξουμε και το τελευταίο κυβερνητικό μνημονιακό δολοφόνο και να πάρουμε τις τύχες της κοινωνίας στα χέρια μας.

 –

  • Άμεση και παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Γιώργου Σταμέλου
  • Να καταργηθούν τα προγράμματα ΟΑΕΔ / ΕΣΠΑ
  • Κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων
  • Απαγόρευση των απολύσεων – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
  • Να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , ηθικός αυτουργός της δολοφονίας

 –

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ