Ανακοίνωση – Καταγγελία: Συλλήψεις στο σωρό και νέοι βασανισμοί από την ΕΛΑΣ στις 17/9

Συλλήψεις στο σωρό και νέοι βασανισμοί από την ΕΛΑΣ

Αντίσταση στο μαύρο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης
– 

Συστηματικούς βασανισμούς των συλληφθέντων για την επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων την Πέμπτη 17/9 από αστυνομικούς, καταγγέλλουν δικηγόροι.

Όλοι οι συλληφθέντες είναι νέοι ή και πολύ νέοι και χτυπήθηκαν άσχημα από τους σαδιστές της ΕΛΑΣ. Σ’ έναν 13χρονο, 4 αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ του χτυπούσαν με γκλομπ τα χέρια, μέχρι που τα έσπασαν. Όχι μόνο δεν συνελλήφθησαν, αλλά ο 13χρονος παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα για «διατάραξη κοινής ειρήνης».

Ένας άλλος συλληφθέντας, ένας 19χρονος φοιτητής, συνελήφθη 500 μέτρα μακριά από τα «επεισόδια», μετά από κατάθεση αστυνομικού ότι πέταξε μολότοφ. Ο ίδιος αστυνομικός αρνήθηκε να κατασχέσει το σακίδιο του νεαρού, που αποκαλύφτηκε ενώπιον του εισαγγελέα γεμάτο με λογοτεχνικά βιβλία, με την απόδειξη αγοράς τους, μισή ώρα πριν τη σύλληψη. Κι όμως, ο 19χρονος κατηγορείται για κακούργημα, ενώ οι μπάτσοι του έσπασαν τα δάχτυλα του ενός ποδιού περνώντας επανειλημμένα με τη ρόδα της μηχανής του από πάνω τους και αναγκάζοντάς τον μετά να μεταφερθεί πεζός στο τμήμα. Νοστάλγησαν φαίνεται τους βασανιστές της χούντας, που μετά τη φάλαγγα έβαζαν τα θύματά τους να στέκονται όρθια και να περπατάνε, για να είναι ακόμα πιο αφόρητος ο πόνος! Επίσης, ο νεαρός έχει εμφανή σημάδια από γκλομπ στο σώμα του, ενώ παρότι ο ένας ώμος του ήταν εξαρθρωμένος, δεν έγινε κουβέντα για να πάει στο νοσοκομείο.

Σ’ έναν άλλο 17χρονο, τα δόντια του είναι σπασμένα στο σχήμα του γκλομπ, και σ’ έναν ακόμα το πρόσωπό τους σε άθλια κατάσταση απ’ τα χτυπήματα.

Το μίσος για τη νεολαία, που ψήφισε 85% ΟΧΙ, δεν κρύβεται στους δολοφόνους της ΕΛΑΣ. Θέλουν τώρα να επαναφέρουν το μαύρο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης τους, ξαναρχίζοντας το όργιο καταστολής ενάντια στους αγώνες μας. Για να εφαρμοστεί, κατά τις εντολές των αφεντικών τους, των ιμπεριαλιστών της Ευρωζώνης/Ε.Ε., των ντόπιων παλιών και νέων μνημονιακών και των κυβερνήσεων μνημονιακής συνεργασίας που ετοιμάζουν, το 3ο Μνημόνιο-Τέρας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ