Κάτω οι Σιωνιστές δολοφόνοι – Νίκη στην Παλαιστιανιακή Αντίσταση

Το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, τα ξημερώματα της Δευτέρας 31/5 εντελώς αναίτια και στα διεθνή ύδατα, επιτέθηκε ενάντια στο στόλο της ελευθερίας Free Gaza, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Γάζας και δολοφόνησε μέχρι τώρα άγνωστο αριθμό ακτιβιστών, ενώ τραυμάτισε πολλούς περισσότερους!

Αυτό το πρωτοφανές σε βαρβαρότητα έγκλημα δείχνει για ακόμη μια φορά το φασιστικό χαρακτήρα κράτους του Ισραήλ, που με την κάλυψη και την υποστήριξη των ιμπεριαλιστών εδώ και δεκαετίες διαπράττει κτηνώδη εγκλήματα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού καθώς και των γειτονικών λαών. Μόνο τα τελευταία χρόνια έχει ισοπεδώσει δυο φορές τη Γάζα και άλλες τόσες έχει εισβάλει στο Λίβανο δολοφονώντας χιλιάδες, κυρίως άμαχους, γυναίκες και παιδιά. Ταυτόχρονα, με πρόσχημα ότι δεν αναγνωρίζει τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της Χαμάς, έχει αποκλείσει τη Γάζα καταδικάζοντας μ’ αυτό τον τρόπο σε αργό θάνατο του κατοίκους της.

Αυτό το κράτος-τρομοκράτης που αποτελεί το σιδερένιο βραχίονα των ιμπεριαλιστών και ιδιαίτερα των αμερικάνων στην περιοχή, είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που μπορεί αυθαίρετα και ατιμώρητα να επεκτείνει τα σύνορα και τα όρια του, να εισβάλει σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, να δολοφονεί ηγέτες και αγωνιστές, να πραγματοποιεί ρεσάλτα και πειρατείες σε διεθνή ύδατα, να φυλακίζει, να βασανίζει κλπ. Όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας διαπράττονται στο όνομα δήθεν της ασφάλειας του Ισραήλ και του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας». Είναι καιρός να μπει τέρμα σ’ αυτήν την υποκρισία, σ’ αυτό τεράστιο πρόβλημα, που αποτελεί ταυτόχρονα και μια θανάσιμη απειλή για τα συμφέροντα των εργατικών και λαϊκών μαζών της ευρύτερης περιοχής.

Την ίδια στιγμή που διαπράττονταν αυτή η πρωτοφανής δολοφονία -ανάμεσα στα θύματα είναι και πολλοί έλληνες ακτιβιστές- η αντεργατική και αντιδραστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προετοίμαζε κοινά στρατιωτικά γυμνάσια! Τα τελευταία χρόνια οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν αναβαθμίσει τις στρατιωτικές σχέσεις με το σιωνιστικό Ισραήλ, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στα σχέδια εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού και στα γενικότερα σχέδια των ιμπεριαλιστών στη Μ. Ανατολή. Παρά το στυγερό έγκλημα, η κατοχική κυβέρνηση του Παπανδρέου αρκέστηκε σε μια χλιαρή ανακοίνωση ενώ πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην διακοπή όλων των σχέσεων (διπλωματικών, εμπορικών κλπ.) με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.

Μόνο οι κινητοποιήσεις και η κάθε είδους συμπαράσταση προς την παλαιστινιακή αντίσταση και το μαρτυρικό λαό της Γάζας μπορεί να σταματήσει τους δολοφόνους του Ισραήλ και των πατρόνων του ιμπεριαλιστών, μπορεί άμεσα να ελευθερώσει τους αγωνιστές ομήρους.

  • Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι Σιωνιστές και οι υποστηρικτές τους Ιμπεριαλιστές
  • Να απελευθερωθούν αμέσως όλοι οι ακτιβιστές
  • Να τερματιστεί το εμπάργκο στη Γάζα
  • Νίκη στην παλαιστινιακή αντίσταση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ