Να μην εκδοθεί κανένας αγωνιστής στους δεσμοφύλακες-βασανιστές της Τουρκίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Νίκη στην απεργία πείνας των τεσσάρων Τούρκων αγωνιστών

Η δοσίλογη κυβέρνηση των Σαμαρά–Βενιζέλου συνεχίζει την αισχρή προσπάθειά της να συμμαχήσει με το καθεστώς Ερντογάν, παίζοντας με τις ζωές των Τούρκων και Κούρδων πολιτικών προσφύγων στην Ελλάδα, σε διαρκή συντονισμό με τους ιμπεριαλιστές και τις μυστικές υπηρεσίες τους.

Μετά την απαγωγή του Bulut Yayla και την παράδοση του στην Τουρκία, η «ανεξάρτητη» αστική δικαιοσύνη προχώρησε στη φυλάκιση τεσσάρων αγωνιστών από την Τουρκία, για τους οποίους υπάρχει αίτημα έκδοσής τους προς τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Τουρκία. Όλοι τους καταδικάστηκαν  για την πολιτική τους δράση με τριετείς ποινές φυλάκισης, ενώ η έκδοση–παράδοσή τους στους δεσμοφύλακες της Άγκυρας (απευθείας απ’ την Ελλάδα ή μέσω κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας) σημαίνει ότι θα υποστούν εκεί νέες φυλακίσεις και βασανιστήρια, απειλούμενοι ακόμα και με θάνατο.

Οι τέσσερις φυλακισμένοι αγωνιστές  Ahmet Dusgun Yuksel, Erdogan Cakir, Hasan Biber και Yayla βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 24 Σεπτέμβρη ενάντια στις άδικες και καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους και με αίτημα τη μη εκδοσή τους.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία στην Ελλάδα πρέπει να σταθούμε αλληλέγγυοι στην απεργία πείνας των τεσσάρων αγωνιστών και να επιβάλλουμε στη συμμορία του Σαμαρά ότι δεν θα μπορέσει να εκδόσει τους τέσσερις αγωνιστές. Η συγκυβέρνηση ΝΔ–ΠΑΣΟΚ και οι μνημονιακές δυνάμεις, που δήθεν «καταπολεμούν» τους νεοναζί, όχι μόνο θρέφουν το φασισμό με τα Μνημόνια και την πολιτική τους αλλά τον εφαρμόζουν οι ίδιοι καθημερινά, όλο και πιο απειλητικά. Με την αντιδραστική «θεωρία των δύο άκρων», που εξομοιώνει τους αγώνες με τη φασιστική βία. Με το τερατώδες Κράτος Έκτακτης Ανάγκης (επιστρατεύσεις, συλλήψεις, ξύλο και τρομοκρατία ενάντια σ’ όποιον αντιστέκεται κ.λπ.) που έχουν στήσει. Με τα ακροδεξιά–φασίζοντα επιτελεία της, που έχουν λυσσάξει ενάντια σε κάθε κίνημα, αντίσταση, αγώνα των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας. Πρέπει ν’ ανατρέψουμε αυτή τη Νέα Χούντα, πριν καταργήσει κάθε δικαίωμα και ελευθερία μας.

Στηρίξτε τους απεργούς πείνας και την «Επιτροπή Αλληλεγγύης»

Κάτω η Νέα Χούντα της Συγκυβέρνησης και της Τρόικας

Να τσακίσουμε το Φασισμό, χρυσαυγίτικο και μνημονιακό

Κάτω το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης. Με ενωτικές, μαχητικές κινητοποιήσεις, υπερασπίζουμε τις ελευθερίες μας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ