Νεκρός φίλαθλος με ευθύνη της δολοφονικής κυβέρνησης

Γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρωμένοι στην Ν. Φιλαδέλφεια χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανοιχτά φασίστες, νεοναζί (μαζί με κάποιους ντόπιους «καλοθελητές» ), οργάνωσαν πογκρόμ επίθεσης σε φιλάθλους της ΑΕΚ και σε κάτοικους της Ν. Φιλαδέλφειας με απολογισμό 8 τραυματίες και έναν νεκρό.

Η μετακίνηση των χούλιγκαν της συγκεκριμένης ομάδας ήταν απαγορευμένη από την UEFA λόγω προηγούμενου ιστορικού δολοφονικών επιθέσεων και της νεοναζιστικής της ιδεολογίας. Παρά την απαγόρευση, εν γνώσει, με την αδιαφορία της αστυνομίας και εν τέλει την συγκάλυψη της οι φασίστες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στην Αθήνα με ένα κομβόι θανάτου 25 αυτοκινήτων που μπήκε από τα σύνορα της Αλβανίας. Η αστυνομία παρακολουθούσε και δεν ενόχλησε πουθενά τους φασίστες δολοφόνους, ακόμα και όταν ενημερώθηκαν επίσημα από τον ελεγκτή ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ ότι σουλάτσαραν στο μετρό οπλισμένοι. Γνώριζαν την τοποθεσία τους και τις προθέσεις τους, όπως γνώριζαν και την έδρα της ΑΕΚ και άρα το πού θα γινόταν η επίθεση.

Η κυβέρνηση των δολοφόνων της ΝΔ προσλαμβάνει συνεχώς αστυνομικούς αλλά δεν φτάνουν από ότι φαίνεται για να προλάβουν μια οργανωμένη δολοφονική επίθεση φασιστών. Είναι απασχολημένοι με το να πετάνε φτωχό κόσμο έξω από τα σπίτια του, να χτυπάνε διαδηλωτές και να δολοφονούν Ρομά, ενώ αφήνουν οπλισμένους φασίστες να διασχίζουν όλη την Ιονία και Εθνική οδό, να τρομοκρατούν εντός του μετρό και να δολοφονούν τελικά έναν άνθρωπο.

Δεν ήταν οπαδικά επεισόδια! Ήταν μια οργανωμένη φασιστική δολοφονική επίθεση από κροάτες και ντόπιους φασίστες σε μια ιστορική γειτονιά προσφύγων της Αθήνας για την όποια η αστυνομία γνώριζε και δεν ήθελε να επέμβει. Η κυβέρνηση της ΝΔ μετράει άλλη μία δολοφονία μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες.

Με τους φασίστες και τους νεοναζί που σκοτώνουν κόσμο η κυβέρνηση δεν έχει κανένα θέμα. Δεν καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται όπως τους αρέσει να λένε, αντίθετα συντηρούν και τρέφουν τους φασίστες όπου τους χρειάζονται ενώ απαγορεύουνε διαδηλώσεις και ποινικοποιούν διαδηλωτές. Για άλλη μια φορά γίνεται φανερό ότι τους φασίστες δεν τους σταματάνε νομοσχέδια στη βουλή και κυβερνήσεις. Τους φασίστες τους σταματά και τους τσακίζει στον δρόμο το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα!

Η ΟΚΔΕ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του δολοφονημένου 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ & ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

-ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

-ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

– ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ