Ανταπόκριση εκδήλωσης της ΟΚΔΕ στα Ιωάννινα 17/5

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη προεκλογική εκδήλωση της ΟΚΔΕ στα Ιωάννινα την Τετάρτη 17/5. Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι της ΟΚΔΕ στην περιφέρεια των Ιωαννίνων:

ΚΟΥΤΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, εργαζόμενος στην efood, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Ιωαννίνων και

ΤΖΩΡΤΖΗ ΝΑΝΤΙΑ (Κωνσταντίνα), φοιτήτρια Ιατρικής, πρόεδρος του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Με κεντρικό σύνθημα «Να πληρώσουν οι πλούσιοι»- «Με μια Αριστερά Επαναστατική», οι σύντροφοι ανέλυσαν την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί, κατέδειξαν τους υπευθύνους της σφοδρής επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων, των νέων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, ενώ εξήγησαν τις θέσεις, το Πρόγραμμα Σωτηρίας και το σχέδιο πάλης της ΟΚΔΕ.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ένα σύνολο αγωνιστών που στηρίζουν την προσπάθεια της οργάνωσης να συμμετέχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ως συνέχεια των μικρών και μεγάλων αγώνων που δίνουμε καθημερινά ενάντια στην ακρίβεια, τις ιδιωτικοποιήσεις, την καταστολή, την πολιτική σήψη και την απειλή του πολέμου.

Η ΟΚΔΕ παλεύει καθημερινά στους χώρους εργασίας, στις σχολές, στα σχολεία και τις γειτονιές, με όπλα την ενότητα στους αγώνες, την αλληλεγγύη, τα μαχητικά μέσα πάλης και την αυτοοργάνωση των ίδιων των εργαζομένων. Κόντρα στην λογική της ανάθεσης και των “εύκολων κοινοβουλευτικών λύσεων”, η ΟΚΔΕ κάνει συμβόλαιο με τον αγώνα και υπογραμμίζει πως μπορούμε να νικήσουμε με μια Αριστερά Επαναστατική!

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΚΔΕ! Την μοναδική χρήσιμη επιλογή για τους αγώνες και την ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος.