Ανταπόκριση από προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία Επταλόφου, Θεσσαλονική

Στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/5 πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Επταλόφου στον δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης. Με κεντρικό σύνθημα “Να πληρώσουν οι πλούσιοι”- «Με μια Αριστερά Επαναστατική», παρουσιάσαμε τις θέσεις και το πρόγραμμά μας – αλλά και το ποιοτικά διαφορετικό περιεχόμενο της καμπάνιας μας, δηλαδή μιας καμπάνιας που προτάσσει τους αποφασιστικούς αγώνες των «από κάτω».

Κεντρικές Ομιλήτριες ήταν οι υποψήφιες με την ΟΚΔΕ, Σοφία Καρασαρλίδου, Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, εκπαιδευτικός – μέλος του ΔΣ Ζ΄ΣΕΠΕ Θεσ/νίκης και της Αντεπίθεσης των Εκπαιδευτικών και η Κική Κοτούδη, εργαζόμενη σε κατασκευαστική εταιρία, μέλος της Αντεπίθεσης των Εργαζομένων.

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν αυξημένο, με τα συνθήματα που κυριάρχησαν να δίνουν το στίγμα των αγώνων των εργαζομένων απέναντι στην ακρίβεια, τον πόλεμο και την καταστολή.

Σε αυτή την κατεύθυνση αγωνίζεται καθημερινά η ΟΚΔΕ στους χώρους εργασίας, στις σχολές, στα σχολεία και τις γειτονιές, με όπλα την ενότητα στους αγώνες, την αλληλεγγύη, τα μαχητικά μέσα πάλης και την αυτοοργάνωση των ίδιων των εργαζομένων. Κόντρα στην λογική της ανάθεσης και των “εύκολων κοινοβουλευτικών λύσεων”, η ΟΚΔΕ κάνει συμβόλαιο με τον αγώνα και υπογραμμίζει πως μπορούμε να νικήσουμε με μια Αριστερά Επαναστατική! Στις εκλογές 21 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΟΚΔΕ!