Ανταπόκριση από προεκλογική εκδήλωση στην Δάφνη

Το Σάββατο 6/5/2023 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Ο.Κ.Δ.Ε. (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας) στην πλατεία Καλογήρων στην Δάφνη. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι βασικές θέσεις και το πρόγραμμά μας. Τα πιο βασικά συνθήματα της εκδήλωσης ήταν «Να πληρώσουν οι πλούσιοι» και «Δε συγχωρούμε – Θα τους τιμωρήσουμε». Ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος με την ΟΚΔΕ Σπίνος Νίκος, εργαζόμενος στις τηλεπικοινωνίες, μέλος της Πρωτοβουλίας Κατοίκων Δάφνης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι και συναγωνιστές της ΟΚΔΕ. Φανερό ήταν το ενδιαφέρον τους για τον λόγο που κατεβαίνουμε στις εκλογές. Αυτός συμπυκνώνεται στα παρακάτω δυο κύρια σημεία: α) να καταγγείλουμε τη δολοφονική Κυβέρνηση Μητσοτάκη / ΝΔ, μια από τις χειρότερες στην πολιτική ιστορία της χώρας μας, β) να συγκρουστούμε με όσα δεκανίκια του συστήματος επιθυμούν την δήθεν «σταθερότητα» του αστικού πολιτικού σκηνικού.

Στην εκδήλωση κυριάρχησε το σύνθημα “Κάτω οι κυβερνήσεις των χρεοκοπημένων, εμπρός για μια Κυβέρνηση των Εργαζομένων”, δίνοντας ώθηση στην πάλη των εργαζομένων, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην ακρίβεια, τις ιδιωτικοποιήσεις, την καταστολή, την πολιτική σήψη και την απειλή του πολέμου. Τέλος χρειάζεται να επισημανθεί πως η οργάνωση μας αγωνίζεται κόντρα στην λογική της ανάθεσης, των “εύκολων κοινοβουλευτικών λύσεων”, κάνει συμβόλαιο με τον αγώνα και υπογραμμίζει πως μπορούμε να νικήσουμε με μια Αριστερά Επαναστατική! Στις εκλογές στις 21 Μάη στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΟΚΔΕ!