ΣΣΠ : αστυνομικός πυροβολεί έξω από την ΑΣΟΕΕ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ασταμάτητα είναι τα περιστατικά αστυνομικής καταστολής: στις 5/4 είχαμε μια νέα κρούση των «πιστολέρο» της ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα έξω από την ΑΣΟΕΕ, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, στην λεωφόρο Πατησίων. Από τύχη δεν θρηνήσαμε νέα θύματα, καθώς το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με αρκετούς περαστικούς, αλλά και φοιτητές, στο σημείο, καθώς το πανεπιστήμιο λειτουργούσε!

Όσο κι αν προσπαθεί η ΕΛ.ΑΣ. να δείξει προσχηματικά ότι κινήθηκε άμεσα προς την απομάκρυνση και την τιμωρία του συγκεκριμένου αστυνομικού, προφανώς λόγω των επερχόμενων εκλογών, η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι μπάτσοι των Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου έχουν το ακαταλόγιστο στο να χτυπούν και να σκοτώνουν, χωρίς καμία τιμωρία (δολοφονίες των Σαμπάνη-Φραγκούλη, απελευθέρωση του δολοφόνου του Γρηγορόπουλου, Κορκονέα κ.ά.) και ενίοτε παίρνουν εφάπαξ επιδόματα, όπως τα 600 ευρώ που τους έδωσαν τον Δεκέμβρη για τις δολοφονικές «υπηρεσίες» τους! Από την άλλη, όποιος διαδηλώνει και αντιδρά απέναντι σ’ αυτό το μαύρο καθεστώς, τρώει ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις και κυνηγιέται στα στενά από οχήματα της αστυνομίας και της Ασφάλειας, όπως έγινε στη μεγάλη γενική απεργία στις 16/3.

Αυτό είναι το μαύρο καθεστώς των δολοφόνων του Μητσοτάκη, το καθεστώς της «καμίας συναίνεσης» και της έλλειψης οποιασδήποτε κοινωνικής νομιμοποίησης, το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης! Είναι απόλυτα ταυτισμένο με το καθεστώς των ιδιωτικοποιήσεων, της φτώχειας και της ανεργίας, αλλά και το καθεστώς της απόλυτης ασυδοσίας για τα κέρδη των πλουσίων. Μόνο μέσο αυτής της κυβέρνησης (και όποιας επόμενης που θα κάνει τα ίδια) για να επιβάλει τον «οδοστρωτήρα» των μνημονίων και των ιδιωτικοποιήσεων, είναι η βία και οι ορδές των πραιτοριανών της αστυνομίας, αφού η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων και της νεολαίας έχει απορρίψει καθολικά το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις για το έγκλημα στα Τέμπη. Για να ξηλώσουμε το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης και να απαιτήσουμε τον αφοπλισμό των δολοφόνων της αστυνομίας. Εν τέλει για να τιμωρήσουμε την κλίκα των δολοφόνων του Μητσοτάκη και όλα τα νεοφιλελεύθερα καθάρματα!

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ    

sosialistiki-spoudastiki-pali.blogspot.com           e-mail:[email protected]