Η απεργία της 8ης Μάρτη μας δείχνει το δρόμο

smart

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Όλοι στη Διαδήλωση Σάββατο, 11/3, 13:30, πλ. Καλογήρων, Δάφνη

Την Τετάρτη 8 Μάρτη ξεχύθηκε μια τεράστια λαοθάλασσα στους δρόμους απαιτώντας δικαιοσύνη για το μνημονιακό έγκλημα στα Τέμπη. Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι, φτωχά λαϊκά στρώματα σε περισσότερες από 80 πόλεις έκαναν κουρέλι τα κροκοδείλια δάκρυα των αργυρώνητων ΜΜΕ, την υποκρισία των μνημονιακών κομμάτων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ για ένα έγκλημα που έχει μόνους και αποκλειστικά υπεύθυνους τους ίδιους, τις ιδιωτικοποιήσεις τους, το αδηφάγο, κανιβαλικό σύστημα που υπηρετούν. Καμιά υποκριτική συγγνώμη από τα χείλη τους, καμιά «επιτροπή διαφάνειας» δεν θα τους ξεπλύνει από τα Μνημόνια, τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα κάθε τι που ανήκει στο δημόσιο, το ρήμαγμα κάθε συλλογικής κατάκτησης της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Κρυμμένοι σαν τα ποντίκια μέσα στη Βουλή, με τις ορδές των ΜΑΤ να τους φυλάνε απ’ έξω, προσπαθούν να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους μοιράζοντάς τες σε όλη την κοινωνία. Και ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το αίμα των δολοφονημένων από τις ιδιωτικοποιήσεις συνανθρώπων μας, ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν και το νερό.

Μπουχτίσαμε να πληρώνουμε με αίμα τα αρπακτικά της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» και του «επιτελικού κράτους», τη λογική του κέρδους. Δεν πάει άλλο με τα μνημόνια, την ιδιωτικοποίηση υποδομών, ρεύματος, παιδείας, υγείας, τους χιλιάδες πλειστηριασμούς, την ακρίβεια.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!- ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!

Η ΝΔ κυβερνά ενάντια στην ελληνική κοινωνία. Προσπαθούν να μας πείσουν για το πένθος τους και την ίδια ώρα στέλνουν τους δολοφόνους της ΕΛΑΣ για να καταστείλουν τις εκατοντάδες χιλιάδες που διαδηλώνουν. Πρέπει να μετατρέψουμε την οργή μας σε ξεσηκωμό. Η μεγαλειώδης πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 8 Μάρτη ήταν η αρχή. Οι αγώνες μας να γίνουν ένας πανελλαδικός χείμαρρος για την ανατροπή της λαομίσητης κυβέρνησης Μητσοτάκη, το τσάκισμα των μνημονίων και όλου του πολιτικού προσωπικού τους. Για την εθνικοποίηση των Συγκοινωνιών, της Ενέργειας, του Νερού κ.λπ., χωρίς αποζημίωση και κάτω από εργατικό έλεγχο.

Είναι ώρα για έναν γενικευμένο ξεσηκωμό, με την κήρυξη Γενικής Απεργίας Διαρκείας, με τη συνέχιση και επέκταση των απεργιακών κινητοποιήσεων, των καταλήψεων σε σχολές και σχολεία, με διαδηλώσεις σε πλατείες και γειτονιές. Να ενώσουμε και να συντονίσουμε τις κινητοποιήσεις, με κοινές μέρες μαζικής δράσης, επιτροπές και συντονιστικά. Με την οργάνωση μας σε Λαϊκές Συνελεύσεις πρέπει να δοθεί συνέχεια, μέχρι την ανατροπή της λαομίσητης κυβέρνησης. Να ενωθούμε κάτοικοι, εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς για να διώξουμε τη δολοφονική κυβέρνηση Μητσοτάκη με αγώνες στον δρόμο.

  • ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ
  • ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  • ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ– ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ
  • ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

[email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978613964