Ανακοίνωση Παν. Σωμ. Εργ. Vantage: Πέμπτη 19/05/22 – κάλεσμα σε γενική συνέλευση για την διενέργεια εκλογών του σωματείου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VANTAGE TOWERS
Αρ. Απόφασης Ειρηνοδικείου: 281/2021 – Αρ. Πρωτοκόλλου: 02/2022

Αθήνα, 12/05/2022

 

Συνάδελφοι,

 

Την ερχόμενη Πέμπτη 19/05 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με σκοπό την διενέργεια των πρώτων εκλογών του σωματείου μας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα βρίσκονται σε καθεστώς τηλεργασίας (το σχετικό link θα σας αποσταλεί με email, την ίδια ημέρα).

Στο διάστημα των οκτώ μηνών που μεσολάβησε από την ίδρυση του Σωματείου μας, ως ΔΕ προσπαθήσαμε (δεδομένων και των  πρωτοφανών δυσκολιών που προέκυψαν από την πανδημία και το παρατεταμένο καθεστώς της σχεδόν καθολικής τηλεργασίας), να έχουμε την μέγιστη δυνατή συμμετοχή στα τεκταινόμενα στην εταιρεία (αλλά και γενικότερα) με αρκετές παρεμβάσεις, και ανακοινώσεις. Προχωρήσαμε επίσης σε αρκετές συναντήσεις με τους συναδέλφους διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης, ήμασταν σε επαφή με τα σωματεία του κλάδου μας για κοινές πρωτοβουλίες  και συμμετείχαμε σε όλες τις Πανελλαδικές  απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις που προέκυψαν στο διάστημα αυτό.

Πλέον, μετά από την επιστροφή μας στα γραφεία, ήρθε η ώρα για την προετοιμασία των πρώτων αρχαιρεσιών του Σωματείου μας, αρχής γενομένης από την ΓΣ της ερχόμενης Πέμπτης, από την οποία θα προκύψει και η σύνθεση της Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα αναλάβει την ευθύνη για την διενέργεια των εκλογών, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες της.

 

Καλή συνέχεια με υγεία, σε όλους!

 

 

Προστατεύουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα

Διεκδικούμε την αναβάθμισή τους και την προστασία του βιοτικού μας επιπέδου.

Συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες –  Ενισχύουμε το Σωματείο με την εγγραφή μας

 

 

H Δ.Ε ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VANTAGE TOWERS