Γιάννενα: υβριστικά συνθήματα ενάντια στην ΟΚΔΕ και τη ΣΣΠ (καταγγελία)

Μετά το προηγούμενο που είχαν δημιουργήσει τραμπούκικες ενέργειες ενάντια στην ΟΚΔΕ και τη ΣΣΠ, και συγκεκριμένα στο χώρο του στεκιού του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών Ιωαννίνων (https://www.okde.gr/archives/13896), το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιούλη, έξω από τον χώρο του στεκιού, γράφτηκε –άγνωστο από ποιους– με σπρέι «ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΚΔΕ-ΣΣΠ» και «ΖΩΑ».

Φαίνεται ότι το μπαράζ επιθέσεων και απειλών, με αποκορύφωμα τη χυδαία επίθεση ενάντια στην ΟΚΔΕ στην απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση ενάντια στο ν/σ Χατζηδάκη στις 10/6 (https://www.okde.gr/archives/14013), δεν τελείωσε. Αυτή τη φορά, οι «ανώνυμοι» δράστες, όποιοι κι αν ήταν, κινήθηκαν σαν κλεφτοκοτάδες, για να μην γίνουν αντιληπτοί. Κάπως έτσι, στα μουλωχτά, σκίζονται αφίσες και πανό με καλέσματα του Συλλόγου Εστιακών. Κανείς πλέον δεν εντυπωσιάζεται από τις χυδαίες βρισιές, απειλές, νταηλίκια και τραμπουκισμούς εναντίον μας, που έχουν αντικαταστήσει το (έτσι κι αλλιώς φτωχό) «πολιτικό» λεξιλόγιο – και που, στην πόλη, στρέφονται αποκλειστικά εναντίον μας, έχουν γίνει η κύρια ενασχόληση και εμμονή πολλών.

Όσοι σε αυτή την περίοδο επιλέγουν να γράφουν αντικομμουνιστικά συνθήματα ενάντια σε εργατικές οργανώσεις, μόνο στις επιθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη παρέχουν βοήθεια. Μόνο τα δικά τους αδιέξοδα και αμηχανία επιβεβαιώνουν (πολιτικά ή άλλα), σε αντίθεση με τη σημαντική συμβολή της οργάνωσής μας (αποφασιστική, στην πόλη των Ιωαννίνων) ενάντια στους αντιεκπαιδευτικούς και αντεργατικούς νόμους, στην αστυνομοκρατία και καταστολή.

Η ΟΚΔΕ και η ΣΣΠ θα συνεχίσουν αταλάντευτα να  συμβάλλουν στην οργάνωση των αγώνων της νεολαίας και των εργαζομένων, να στέκονται ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, τη λυσσαλέα επίθεση των εργοδοτών, το κράτος και τους ιμπεριαλιστές. Οι τυχοδιώκτες τραμπούκοι-υβριστές (τους οποίους γνωρίζουμε) μπορούν να συνεχίσουν να λερώνουν τους τοίχους και τον εαυτό τους. Άλλωστε τίποτε άλλο δεν μπορούν να κάνουν.  

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ