Κάλεσμα του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων VODAFONE – WIND – VICTUS στο Παναττικό Συλλαλητήριο, Τετάρτη 17/3

ΔΣ του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων VODAFONE – WIND – VICTUS: το Σωματείο μας υποστηρίζει και συμμετέχει στο Παναττικό Συλλαλητήριο ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3, στο Σύνταγμα, 6:30 μμ

Συνάδελφοι,

μετά και από τις μεγάλες κινητοποιήσεις ενάντια στην Αστυνομική Βία, σε πολλές γειτονιές και πόλεις της χώρας, το Σωματείο μας υποστηρίζει και συμμετέχει στο Παναττικό Συλλαλητήριο αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 17/3, στο Σύνταγμα, 6:30 μμ. Καλούν και συμμετέχουν σωματεία από το χώρο της Υγείας, φοιτητικοί σύλλογοι κ.ά. – με επίκεντρο τον αγώνα για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους, για Επίταξη των Ιδιωτών της Υγείας, ενάντια σε όλα τα Αντεργατικά Μέτρα, και βέβαια για την έμπρακτη υπεράσπιση των Δημοκρατικών Ελευθεριών. Για σχετική ενημέρωση, παραθέτουμε το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να ενισχύσουμε τους αγώνες ενάντια στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης. Που αφενός έχει αποτύχει δραματικά στη διαχείριση της πανδημίας και από πάνω περνάει σωρεία αντεργατικών μέτρων (π.χ. απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση απεργιών και συνδικαλισμού. Που στέκεται αλαζονικά και μας κοροϊδεύει με την «ατομική ευθύνη», την ίδια στιγμή που το κρατικό χρήμα λεηλατείται από επιχειρηματίες-τρωκτικά, ενώ «άριστοι» και «ημέτεροι» στριμώχνονται να αρπάξουν τη σειρά των εμβολιασμών ή σε επικοινωνιακές φιέστες, με μια εξοργιστική σιωπή των ΜΜΕ. Που για να φιμώσει τις αντιστάσεις, έχει εξαπολύσει πογκρόμ προστίμων, διώξεων, λογοκρισίας, βίας, ακόμα και βασανισμών (βλ. τις καταγγελίες για το ξύλο που πέφτει στη ΓΑΔΑ), επιβάλλοντας γενική αστυνομοκρατία. Με τη δική μας ενότητα και αγώνα, πρέπει να σταματήσουμε και να ανατρέψουμε αυτή την αφόρητη κατάσταση. Αυτό θα είναι αποφασιστικό και για να αποκρουστούν τα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζονται. Η νεολαία και ο κόσμος που έχουν βγει στους δρόμους σε πλατείες και γειτονιές, δείχνουν ότι μπορούμε!

 –

Το ΔΣ του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων VODAFONE – WIND  VICTUS