Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσ/νίκης: Συμμετέχουμε στη Γενική Απεργία Τετάρτη 2/10

Συμμετέχουμε στην 24ωρη πανελλαδική Γενική Απεργία

Συγκέντρωση: Τετάρτη 2 Οκτώβρη στις 10 το πρωί, Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε με νέα απεργιακή κινητοποίηση. Στις 24/9 δώσαμε μια πρώτη απάντηση στα σχέδιά τους. Να συμμετέχουμε ακόμη περισσότεροι διανομείς και μαζί με όλους τους εργαζόμενους να στείλουμε στον αγύριστο αυτό το νομοσχέδιο-καταστροφή της ζωής μας!

Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας το παράδειγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν νομοθετεί για να  προστατεύσει τους εργαζόμενους, καταθέτει νομοσχέδιο, που χτυπάει τον πυρήνα των εργατικών δικαιωμάτων: το δικαίωμα στην απεργία, την κατάργηση των ΣΣΕ, το φακέλωμα των Σωματείων, τη θεσμοθέτηση της απλήρωτης εργασίας κ.α.

Το νομοσχέδιο χτυπάει την οργάνωση και τη δράση των εργαζομένων, τα εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε κι εμείς οι διανομείς για να επιβάλλουμε να ψηφιστεί νόμος για την πληρωμή αποζημίωσης 15% για το μηχανάκι, Μέτρα Ατομικής Προστασίας κ.α.  Η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου βάζει φραγμό λοιπόν και στους δικούς μας αγώνες γι αυτό και πρέπει να συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία μαζί με όλους τους εργαζόμενους!

.Απαιτούμε:

-Να μη περάσει το κατάπτυστο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης 

-Εντατικούς ελέγχους και αυστηρές ποινές από ΕΦΚΑ και ΣΕΠΕ για ανασφάλιστη/υποασφαλισμένη εργασία, μη παροχή του 15%, των ΜΑΠ κτλ.

-Άμεση καταγραφή των πινακίδων δικύκλων των διανομέων στο  ΕΡΓΑΝΗ

ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

 6982268508        dianomeisthess.blogspot.gr