Μπροστά στις εκλογές, ξεσαλώνουν κυνηγώντας γέρους, φτωχούς, αδύναμους… ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Μετά την 90χρονη που τραβολόγησε η αστυνομία επειδή πούλαγε «παράνομα» τερλίκια στη Θεσσαλονίκη…

Μετά την 80χρονη που έπαθε τα ίδια επειδή πούλαγε χόρτα σε λαϊκή αγορά της Κατερίνης…

Μετά την καταδίκη της εργαζόμενης καθαρίστριας, μητέρας 13 παιδιών, για «πλαστογραφία» επειδή ήθελε να θρέψει τα παιδιά της…

Τώρα, άλλη μια ηλικιωμένη συνελήφθηκε στα Τσαγγαράδικα Κατερίνης, επειδή πούλαγε κι αυτή «παράνομα» σκόρδα και αυγά! Όπως είπε η ίδια: «Πέρασα πείνα, εξορία, δυστυχία, αλλά τούτο δω δε θέλω να το θυμάμαι… Σε αυτή την ηλικία να μπω στο δικαστήριο; Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω στον πρόεδρο να με κλείσει φυλακή, γιατί δεν μπορώ να αντέξω αυτή την ντροπή… Ούτε κλαίγομαι ούτε τίποτα, με τα χεράκια μας ό,τι κάνουμε. Αξιοπρέπεια, με τα χεράκια μου αυτά ό,τι κάνω, αυτά πουλάω”.

Την ίδια στιγμή, τα ψηφοδέλτια όλων των επίσημων κομμάτων γεμίζουν από κάθε λογής «μπουμπούκια». Πολικάντηδες της «γκαζόζας», της κωλοτούμπας και της καρέκλας. «Προοδευτικά» ρετάλια και σκουπίδια. «Άριστους» βουτηγμένους σε κάθε ρεμούλα και σκάνδαλο, σε κάθε βρωμιά και ανηθικότητα, ακόμα και σε βάρος μικρών παιδιών. «Προσωπικότητες» της σαβούρας της τηλεόρασης και του θεάματος. «Πατριώτες» και εθνικιστές, που ενώ ξεσπαθώνουν «για τη Μακεδονία μας» αποδέχονται οτιδήποτε σερβίρουν οι ιμπεριαλιστές, που ενώ θέλουν να κομπάζουν ενάντια στην Τουρκία με τις πλάτες των ΗΠΑ ξεπουλάνε όλη τη δημόσια περιουσία, ακόμα και νησιά. Απόστρατους καραβανάδες που ανακάλυψαν ότι μπορούν να εκπροσωπούν τον «σοσιαλισμό»…

Την ίδια στιγμή, ενώ το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης συντρίβει με σιδερένιο χέρι τους απόκληρους της κρίσης, χτυπάει τους αγώνες, προφυλάσσει τα κοράκια που αρπάζουν σπίτια… ουσιαστικά παρέχει ασυλία σε κάθε φασίστα, ακροδεξιό, μπάτσο, ναρκέμπορο, επιχειρηματία–μαυραγορίτη, σε κάθε «ημέτερο» της πλούσιας ελίτ και των πολιτικών φίλων της.

Αυτό είναι το πολιτικό τσίρκο των Τσίπρα και Μητσοτάκη, των μνημονιακών σκουπιδιών. Αυτή είναι η «δημοκρατία των πλουσίων».

Εργαζόμενοι, Άνεργοι, Φτωχοί, Νέοι: ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ! Να σώσουμε από τα νύχια τους σάπιου συστήματος τους κάθε σύγχρονο Γιάννη Αγιάννη. Με Ενότητα, Οργάνωση και Αγώνα Παντού. Να ακουστεί δυνατά η φωνή των «από κάτω». Ούτε Τσίπρας, ούτε Μητσοτάκης – Δεν είμαστε Δούλοι – Να επιβάλλουμε το Δίκιο και την Αξιοπρέπεια των Εργαζομένων.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ