Ανοιχτή επιτροπή αποκατάστασης της μνήμης του Παντελή Πουλιόπουλου: Πρόσκληση για διέυρυνση της επιτροπής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

 Η ανοιχτή επιτροπή αποκατάστασης της μνήμης του Παντελή Πουλιόπουλου τον Δεκέμβρη του 2018 ολοκλήρωσε το έργο της αποκατάστασης της προτομής του . Ο Παντελής Πουλιόπουλος είναι η κορυφαία ηγετική φυσιογνωμία του Εργατικού και Κομμουνιστικού κινήματος στην χώρα μας και μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες παγκόσμια.

 Επόμενο βήμα μιας διευρυμένης επιτροπής μνήμης του Παντελή Πουλιόπουλου πρέπει να είναι είναι η δημιουργία μουσείου στο κέντρο της Θήβας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον μεγάλο επαναστάτη και θεωρητικό του μαρξισμού που τιμά την ιστορία της πόλης, την ιστορία του ελληνικού και παγκόσμιου εργατικού κινήματος για τα ιδανικά του οποίου έδωσε την ζωή του.

 Η ανοιχτή επιτροπή αποκατάστασης της μνήμης του Παντελή Πουλιόπυλου δημιουργήθηκε από κατοίκους της Θήβας και από πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις. Για τη δημιουργία της διευρυμένης επιτροπής καλούμε τις οργανώσεις, τους κοινωνικούς φορείς και τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συγκρότηση της σε ανοιχτή συνέλευση στις 6/4 ώρα 11.00 στο Εργατικό Κέντρο Θήβας, για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την δημιουργία του μουσείου. Αναμένουμε την απάντηση και την στήριξη σας.

Συντροφικά

Ανοιχτή Επιτροπή Αποκατάστασης της Μνήμης του Παντελή Πουλιόπουλου

τηλ. επικοινωνίας Κιτσώνης Βαγγέλης 6984697263 – Γιάννης Φουφουδάκης 6939276137(Αθήνα), Γιώργος Αποστολόπουλος 6978353438 (Θήβα)