ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ!

Η κυβέρνηση-χούντα του ΠΑΣΟΚ και της Τρόικας προχώρησε στην επιστράτευση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο στις 17/10. Λίγες ώρες πριν είχε αποφασίσει να διαθέσει τουλάχιστον 170 φαντάρους σε καθήκοντα οδηγών απορριματοφόρων στο δήμο Αθηναίων. Το νομικό πλαίσιο, που επικαλείται η κυβέρνηση, είναι το νομοθετικό διάταγμα της Χούντας αρ. 721 του 1970 περί Διάθεσης Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η απόφαση διοχετεύτηκε στα ΜΜΕ «νύχτα», μόλις μια ώρα μετά την έναρξη της απεργίας των δημοσιογράφων – όπως «νύχτα» συνεχίζει να νομοθετεί αυτή η δοσίλογη κυβέρνηση, με την κάλυψη μόνο των πιο σκοτεινών μηχανισμών, αποκομμένη από κάθε κοινωνική και λαϊκή νομιμοποίηση!

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του «λαγού» της κυβέρνησης, δημάρχου Αθηναίων Καμίνη (ο ίδιος που πρωταγωνίστησε στις επιχειρήσεις «σκούπα» της αστυνομίας για την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος), στο γνωστό και μη εξαιρετέο για τον φιλοκυβερνητικό, «τροϊκανό» και αντεργατικό του ρόλο κανάλι του ΣΚΑΪ ότι: «οι ιδιώτες που υπάρχουν δεν επαρκούν, καθώς κάθε ιδιωτικό απορριμματοφόρο μπορεί να μεταφέρει 1,2 τόνους απορρίμματα, ενώ το δημοτικό απορριμματοφόρο 8 τόνους… Το μόνο που απομένει είναι ο στρατός».

Η επιστράτευση έρχεται σαν συνέχεια και της προσπάθειας να ενεργοποιηθούν οι δυνάμεις καταστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με χιλιάδες ευρω-αστυνομικούς ειδικούς στην καταστολή του «πλήθους», δηλαδή του αγώνα και της εξέγερσης του ελληνικού λαού, που απλώνεται παντού.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η επιστράτευση πρέπει να γίνει κουρελόχαρτο:

– Με την τεράστια και μαχητική συμμετοχή μας στην 48ωρη Γενική Απεργία στις 19-20 Οκτώβρη.

– Ενισχύοντας με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, για να συνεχίσουν την απεργία τους, σπάζοντας το μαύρο μέτωπο του κράτους των εισαγγελέων, που ονειρεύονται να μας φορτώσουν οι νενέκοι του ΠΑΣΟΚ και της Τρόικας, τα φασιστοειδή πολιτικά σκουπίδια που στηρίζουν την κυβέρνηση. Σε κάθε γειτονιά και δρόμο, να μην επιτρέψουμε σε κανένα απορριματοφόρο της απεργοσπασίας να μαζέψει σκουπίδια.

– Επεκτείνοντας την εξέγερσή μας παντού, από την ανυπακοή σε κάθε χαράτσι μέχρι τη Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, για να πάρει πόδι η μισητή κυβέρνηση της Τρόικας και οι υπηρέτες της.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ

Οργάνωση Κομμουνιστώ Διεθνιστών Ελλάδας