ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Όλοι στη συγκέντρωση 11/2, 18:00 στον Λευκό Πύργο (ανακοίνωση της Επιτροπής Δράσης Δυτικών Συνοικιών)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ

 6μμ στο Λευκό Πύργο και  στις πλατείες όλων των πόλεων

     ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

 

Ακόμη κι αν καταφέραμε με τους αγώνες μας να διώξουμε τη συγκυβέρνηση των μνημονίων, δυστυχώς δεν διώξαμε ακόμη, όλους όσους μας εκβιάζουν με κάθε τρόπο για να συνεχιστεί η εφαρμογή της ίδιας δολοφονικής πολιτικής της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ανεργίας. 

Χρειάζεται η συνέχιση του αγώνα ενάντια στους ευρωπαίους εκβιαστές (Ευρωπαϊκή Ένωση, Μέρκελ, Σόιμπλε κτλ), αλλά και τους ντόπιους που εφάρμοζαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν αυτές τις δολοφονικές πολιτικές (διευθυντές και γραμματείς τραπεζών, υπηρεσιών, εφοριών, δημόσιων επιχειρήσεων, το κράτος έκτακτης ανάγκης κτλ.), για να πλουτίζουν μια χούφτα ντόπιων και ξένων τοκογλύφων.

-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.

στo τηλέφωνο:2310265730,     στο email: [email protected]  στο blog:  https:// epitropidrasisds.blogspot.gr/

Επόμενη συνέλευση: Πέμπτη 19 Φλεβάρη στις 7μμ  στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων.

Για όλα τα παραπάνω, αυτή την κρίσιμη στιγμή, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της περιοχής  μαςπρέπει να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ομαδικά και συντονισμένα. Όλοι στις κεντρικές πλατείες των πόλεων, σε συγκεντρώσεις στις γειτονιές. Για έναν ξεσηκωμό που θα επιβάλλει το δίκιο μας, ενάντια στο τείχος των εκβιασμών της Ε.Ε. και των Αγορών.

·  Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.

·  Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση

·  Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.

·  Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας.

·  Υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.

·  Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ