Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής δολοφονούν! – Όλοι σήμερα 18/9 στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις!

Η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής δολοφόνησε τη νύχτα της 17ης προς 18η Σεπτέμβρη, στην περιοχή της Αμφιάλης, τον αγωνιστή Π. Φύσσα, μόλις 34 ετών. Αυτή η δολοφονία έρχεται λίγες μέρες μετά τη δολοφονική επίθεση από ομάδα 50 χρυσαυγιτών ενάντια σε μέλη που ΠΑΜΕ/ΚΚΕ και βέβαια χιλιάδες άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε αγωνιστές και μετανάστες εργάτες.

Η φασιστική συμμορία, αποθρασυμένη μετά την είσοδό της στη βουλή και την ασυλία και ατιμωρησία που της παρέχουν το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, επιχειρεί με τη βία, τους τραμπουκισμούς και τις δολοφονίες να σπείρει τον τρόμο, προσφέροντας μ’ αυτό τον τρόπο βοήθεια στο κεφάλαιο, στους τραπεζίτες και τους ιμπεριαλιστές. Οι καραγκιόζηδες τους Χίτλερ, που το παίζουν ελληναράδες, «πατριώτες», «Σπαρτιάτες», «Άριοι», στην πραγματικότητα είναι ρατσιστές και σκουλήκια που ξεπηδούν από τη σήψη του διεφθαρμένου και παρηκμασμένου αστικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος. Είναι θρασύδειλοι που κινούνται τη νύχτα και πάντοτε με τις πλάτες της αστυνομίας και έχοντας εξασφαλισμένη την ατιμωρησία. Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής είναι το μαύρο δολοφονικό χέρι των αστών, του σάπιου και καταρρέοντος καπιταλιστικού συστήματος και των πιο αντιδραστικών δυνάμεων. Είναι οι κατ’ ευθεία απόγονοι των δοσίλογων, των χιτών, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών και των χιτλερικών και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία, που είναι τα κύρια θύματα της συγκυβέρνησης και των μημονιακών πολιτικών, όπως και συνολικά το εργατικό κίνημα, πρέπει να δώσουν μια αποφασιστική απάντηση σ’ όλους αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας όπως τους συμμάχους τους, στα φασιστικά καθάρματα της Χρυσής Αυγής.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα, στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, Παναγή Τσαλδάρη 60, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Να τσακίσουμε το φασισμό, που δολοφονεί αγωνιστές και μετανάστες

Γενική πολιτική απεργία διαρκείας

Κάτω η συγκυβέρνηση

18.9.2013

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ