ΠΕΝΕΝ: Καταγγέλλουμε τις μαζικές συλλήψεις των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων στην δυτική όχθη

Να αφεθεί ελεύθερη η αγωνίστρια Αχέντ Ταμίμι.

 

Ο κατοχικός ισραηλινός στρατός κατά την διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην δυτική όχθη προέβη σε δεκάδες συλλήψεις παλαιστινίων αγωνιστών μεταξύ των οποίων και της ακτιβίστριας Αχέντ Ταμίμι.

Όλοι τους συνελήφθησαν ως «ύποπτοι για υποκίνηση σε βία και τρομοκρατικές δραστηριότητες» μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ένας πολιτικός σύμβουλος της παλαιστινιακής αρχής!

Την στιγμή κατά την οποία ο ισραηλινός στρατός σκοτώνει, δολοφονεί και καταστρέφει ολόκληρη την περιοχή της μαρτυρικής Γάζας τώρα επεκτείνει την επίθεση και στην δυτική όχθη στοχεύοντας γνωστούς αγωνιστές που παλεύουν κατά της ισραηλινής κατοχής και βαρβαρότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Παλαιστίνια αγωνίστρια είχε συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν και είχε απελευθερωθεί κάτω από την πίεση της διεθνούς κοινής γνώμης.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η εισβολή και οι δολοφονικοί βομβαρδισμοί στην Γάζα, να τερματιστεί η αιματοβαμμένη στήριξη ΗΠΑ – Ε.Ε.- Ελλάδας στο κράτος δολοφόνο, καμία ελληνική ανάμειξη στο μακελειό της Γάζας, να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και όλοι οι κρατούμενοι και φυλακισμένοι που βρίσκονται στα μπουντρούμια των Ισραηλινών φυλακών!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ