Κάτω η επέμβαση στη Γάζα – Να ηττηθεί το σιωνιστικό Ισραήλ

Νίκη στους Παλαιστίνιους

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: ΣΥΝΕΝΟΧΗ στη γενοκτονία!

Συγκέντρωση Τρίτη 31/10 7μμ, πλ. Καλογήρων

Ύστερα από την δίκαιη ενέργεια των Παλαιστίνιων ενάντια στο κράτος του Ισραήλ στις 7/10, το τελευταίο με όλο το μένος προβαίνει σε γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας, Όπου οι κάτοικοι επιζούν ανάμεσα από συνεχής βομβαρδισμούς χωρίς ρεύμα, καύσιμα, νερό, τρόφιμα και υποδομές ( βομβαρδισμένα νοσοκομεία και σχολεία). Πάνω από 8.000 Παλαιστίνιοι, στην πλειοψηφία παιδία (σχεδόν 3.500 είναι παιδιά) και γυναίκες, έχουν δολοφονηθεί από τους φασίστες-σιωνιστές. Οποιαδήποτε έννοια «διεθνούς δικαίου» έχει καταπατηθεί για να απαγκιστρωθούν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές (κυρίως οι Αμερικάνοι) στη Μ. Ανατολή, δίνοντας το πράσινο φως στο Ισραήλ για αυτήν την κτηνωδία, η οποία απειλεί να μετατραπεί σε γενική σύρραξη στην περιοχή.

Η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη δηλώντας αποχή από το ψήφισμα του ΟΗΕ για εκεχειρία συμμετέχει στην σφαγή των αμάχων της Γάζας. Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρόσφερε την αμέριστη στήριξη στον χασάπη Νετανιάχου στην πρόσφατη επίσκεψη του στο Ισραήλ. Ακόμα και πολεμικό υλικό φεύγει από τις βάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ισραηλινού στρατού και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών. Η προπαγάνδα υπέρ των σιωνιστών στα ΜΜΕ ξεπερνάει κάθε όριο. Αυτή η συνεργασία σε αυτό το μέτωπο αποτελεί την συνέχεια του ακολουθητισμού, όπως και στο μέτωπο της Ουκρανίας, της ελληνικής αστικής τάξης στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ εγκυμονώντας ασύλληπτους κινδύνους.

Η αντεπίθεση των Παλαιστινίων δεν είναι «τρομοκρατία», όπως ισχυρίζονται οι αντιδραστικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 70 χρόνια η Ισραηλινή μηχανή του πολέμου έχει εγκαθιδρύσει ένα φρικτό καθεστώς στα εδάφη της Παλαιστίνης κατακτώντας τα με εποικισμούς από ακροδεξιούς και φασίστες, ταπεινώνοντας έναν ηρωικό λαό. Ο απελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων αφορά την επιβίωση, αξιοπρέπεια και την υπεράσπιση της χώρας τους.

Τασσόμαστε χωρίς περιστροφές, ολόψυχα και έμπρακτα, ΟΛΟΙ στο πλευρό των Παλαιστίνιων – ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ! όπου με σφεντόνες μάχονται μια στρατιωτική υπερδύναμη. Να καταργηθεί ο άξονας Ελλάδας-Ισραήλ, να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία. Για την απομόνωση, την ήττα του Ισραήλ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι μεγάλες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο δείχνουν τον δρόμο για την αντεπίθεση των εργαζομένων και της νεολαίας.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.
  • Κάτω το σιωνιστικό κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ. Καμία στήριξη-συνεργασία. Να κλείσουν οι βάσεις.
  • Πόλεμο στον πόλεμο των Ιμπεριαλιστών ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ.
  • Κάτω η κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

[email protected]

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978613964