Ανταπόκριση προεκλογικών εκδηλώσεων της ΔΚ Εργατική Αντεπίθεση σε Μενεμένη και Δενδροπόταμο (Βίντεο)

Όλοι στην Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση

Τετάρτη 4/10, 6:30, Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αμπελόκηποι)

Στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας της Δημοτικής Κίνησης Εργατική Αντεπιθεση στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, πραγματοποιήθηκαν προεκλογικές εκδηλώσεις στην Μενεμένη το Σάββατο 30/9, στις 6:30 μμ στην πλατεία Τζομπάνογλου και στον Δενδροπόταμο την Κυριακή 1/10, στις 11:30 π.μ. στο Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νεκταρίου.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση της Μενεμένης, ήταν η υποψήφια Δήμαρχος, Σοφία Καρασαρλίδου (δασκάλα) και ο  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαγιάννης (ιδιωτικός εκπαιδευτικός). Αντίστοιχα, στην εκδήλωση στον Δενδροπόταμο, κεντρικοί ομιλητές ήταν  η υποψήφια Δήμαρχος του συνδυασμού μας, Σοφία Καρασαρλίδου (δασκάλα) και ο  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κτενάς (μέλος της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων και της Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών).

Στις εκδηλώσεις με τίτλο «Ο Δήμος μας Κέντρο Οργάνωσης και Αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων εργαζομένων και νεολαίας», παρουσιάστηκαν η πολιτική ανάλυση της ΔΚ Εργατική Αντεπίθεση, οι θέσεις, η φυσιογνωμία της κίνησής μας, αλλά και το πρόγραμμά – διεκδικήσεων προς όφελος των εργαζομένων, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στον δήμο μας. Το αγωνιστικό παρόν στις εκδηλώσεις έδωσαν δεκάδες εργαζόμενοι, φοιτητές, μαθητές, αγωνιστές, συνδημότες και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης Εργατική Αντεπίθεση.

Οι εκδηλώσεις μας, ολοκληρώνονται με την κεντρική προεκλογική εκδήλωση στους Αμπελόκηπους, την Τετάρτη 4/10 στις  6:30 μ.μ., στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, με ομιλήτρια την υποψήφια Δήμαρχο Σοφία Καρασαρλίδου. Συμμετέχουμε μαζικά και ενεργά, ενισχύουμε τη δύναμη που προωθεί δομές αυτοοργάνωσης σε γειτονιές και χώρους δουλειάς, στηρίζουμε ενεργά τις δυνάμεις της Εργατικής Αντεπίθεσης που παλεύουν για να γίνει «Ο Δήμος μας Κέντρο Οργάνωσης και Αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων εργαζομένων και νεολαίας»!

Στις δημοτικές εκλογές τις 8ης Οκτώβρη:

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ