Vantage towers: 5ωρη Στάση Εργασίας, Παρασκευή 14/7

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VANTAGE TOWERS

Αρ. Απόφασης Ειρηνοδικείου: 281/2021 – Αρ. Πρωτοκόλλου: 10/2023

 

ΑΘΗΝΑ  10/07/2023

 

Την Παρασκευή 07/07/2023, με αφορμή τις πρόσφατες απολύσεις των δύο συνάδελφων μας, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Vantage Towers Greece, από την οποία προέκυψαν τα παρακάτω συμπεράσματα:

 

Αποτελεί κοινή πεποίθηση των εργαζομένων, ότι η διοίκηση της εταιρείας –  παρά τις προ εξαμήνου οργανωτικές αλλαγές και εξαγγελίες – δεν έχει καταφέρει στα δύο χρόνια λειτουργίας της Vantage Towers Greece, να δώσει αποτελεσματικές λύσεις:

 

  • στα πολύ σοβαρά προβλήματα της ελλιπούς οργάνωσης,
  • στην υποστελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό,
  • στην ύπαρξη διαφορετικών ταχυτήτων μεταξύ αρκετών τμημάτων της εταιρίας,
  • στην απουσία αποτελεσματικών εργαλείων για την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών,
  • στη διατήρησης χρονοβόρων και γραφειοκρατικών διαδικασιών που εμποδίζουν την έγκαιρη ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απλών εργασιών.

 

Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον διαρκούς εντατικοποίησης της εργασίας, το οποίο επιδεινώνεται δραματικά συν τον χρόνο από την συνεχιζόμενη ύπαρξη των παραπάνω προβλημάτων και τον επιπλέον όγκο εργασίας που αυτά δημιουργούν σωρευτικά.

 

Το γεγονός ότι τα παραπάνω προβλήματα, δεν έχουν λάβει ακόμα διαστάσεις τέτοιες που να διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των δικτύων των παρόχων που εξυπηρετούμε, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων και στην συσσωρευμένη και πολύτιμη εμπειρία τους.

 

Ως εργαζόμενοι της εταιρείας, απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό σε αυτή μας την υπερπροσπάθεια, σεβασμό που ουδόλως εισπράττουμε από τα πρόσφατα γεγονότα.

Με βάση τα παραπάνω συμπεράσματα, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Vantage Towers Greece, αποφάσισε παμψηφεί την πραγματοποίηση 5ωρης Στάσης Εργασίας,

την Παρασκευή 14/07/2023, από 12:00 έως 17:.00

 

Όλοι μαζί ενωτικά και δυναμικά αγωνιζόμαστε ενάντια στις απολύσεις

Προστατεύουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας μας

Διεκδικούμε την υπογραφή ΕΣΣΕ

Συμμετέχουμε ενεργά στις διαδικασίες –  Ενισχύουμε το Σωματείο με την εγγραφή μας

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VANTAGE TOWERS