ΣΥΡΙΖΑ: «Δικαιοσύνη» και «Αλλαγή» επί τω έργω!

Τις τελευταίες μέρες και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας, η αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισε κυριολεκτικά μέχρι τελευταίας τις αφίσες της άκρας και επαναστατικής αριστεράς, ανάμεσά τους και της ΟΚΔΕ.

Δεν θα άξιζε τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με αυτή τη χαμέρπεια, συνηθισμένη άλλωστε για τους μηχανισμούς των αστικών κόμματων. Τι να περιμένει κανείς από ένα κόμμα που τόσο βάναυσα τσαλαπάτησε τη λαϊκή βούληση; Να σεβαστεί αγωνιστές του εργατικού κινήματος, που με πενιχρά μέσα και μεγάλες προσπάθειες διεξάγουν την καμπάνια τους; Θα ήταν αστείο… Αν ασχολούμαστε, ωστόσο, είναι γιατί πρόκειται για ενέργεια που δίνει μια ελάχιστη εικόνα του τι σημαίνει «προοδευτική διακυβέρνηση»: ένα σχέδιο σε βάρος των εργαζομένων, του εργατικού κινήματος, των πιο αγωνιστικών κομματιών του.

Οι πανάκριβες, χλιδάτες εκλογικές καμπάνιες των «κυρίων» του ΣΥΡΙΖΑ είναι πληρωμένες με δικά μας λεφτά, των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, στραγγισμένα από όλους εμάς με το 3ο Μνημόνιό τους, με τις παχυλές κρατικές χρηματοδοτήσεις και ενισχύσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Η επαναστατική αριστερά, όμως, δεν φιμώνεται: η καμπάνια μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη δύναμη και η τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αμείλικτη και αμετάκλητη στους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Αθήνα, 15.5.2023