ΠΑ.Σ.Ε. Vodafone: Στάση εργασίας στις 5/7 από τις 12.00 έως τις 17.00

Στάση εργασίας στις 5/7 από τις 12.00 έως τις 17.00 ενάντια στη μονομερή και εκβιαστική μεταφορά 48 συναδέλφων στην 360 connect και τη βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας τους

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

(Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου: 5215/2008)

Αρ. Πρωτοκόλλου: 24/2022

Αθήνα, 01/7/2022

Συνάδελφοι,

Σήμερα σε meeting που διοργανώθηκε στα τμήματα τηλεφωνικού SOHO-SME, Major, Enterprise Mobile Back Office & Enterprise Fixed Ordering Back Office με τους εργαζόμενους Vodafone, ανακοινώθηκε από τους supervisors των τμημάτων πως την Δευτέρα 4/7 οι εργαζόμενοι θα παραλάβουν μέσω κούριερ στα σπίτια τους το έντυπο γνωστοποίησης όρων εργασίας στην 360 connect και πως θα πρέπει να υπογράψουν την παραλαβή του. Επί της ουσίας με αυτό τον τρόπο η διοίκηση προχωρά στην παράνομη και πραξικοπηματική  μεταφορά εργαζομένων Vodafone, δηλ. το outsourcing τους στην 360 connect. Η διοίκηση προχωρά στην μεταφορά, παρόλο που έχει οριστεί  συζήτηση της καταγγελίας μας στην επιθεώρηση εργασίας την Πέμπτη 7/7. Μια συζήτηση την αναβολή της οποίας έχει ήδη ζητήσει η διοίκηση Vodafone.   

Σε απάντηση αυτών των απαράδεκτων κινήσεων της διοίκησης καλέστηκε συνάντηση με τους εργαζόμενους των τμημάτων, όπου αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Τρίτη 5/7 από τις 12μμ-5μμ, με αίτημα να μην πραγματοποιηθεί η μεταφορά των εργαζομένων στην 360 connect.

Είναι προς το συμφέρον όλων μας να μην προχωρήσει η διοίκηση τα σχέδια της, καθώς αυτό θα επιφέρει χειροτέρευση στις συνθήκες εργασίας όλων μας αλλά και σε άλλα τμήματα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση την προσπάθεια ενάντια στη διαρκή χειροτέρευση των όρων εργασίας.
  • Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να μετακινηθούν σε συνάντησή μας έξω από την κτηριακή εγκατάσταση της Αδριανείου στις 13.00μμ
  • Να μην υπογράψουμε καμία τροποποιητική σύμβαση εργασίας.

Μπορείτε να δείτε την τελευταία ανακοίνωσή μας για τη μεταφορά των 48 συναδέλφων στην 360 Connect εδώ.

Προχωράμε σε στάση εργασίας την Τρίτη 5/7, από τις 12 έως τις 5 το απόγευμα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: stasiergasias