«Πνοή δημοκρατίας» και στη Ν. Σμύρνη, μετά από τις διαδηλώσεις και τις σχολές!

Κάτω τα χέρια από τη νεολαία και τους φτωχούς!

Νέο κρεσέντο καταστολής πραγματοποίησε η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων της ΝΔ, μετά τα δολοφονικά και χουντικού τύπου χτυπήματα των διαδηλώσεων. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7/3 οι ορδές των ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΟΠΚΕ εφόρμησαν στην πλατεία της Ν. Σμύρνης στην Αθήνα, την ώρα που εκεί βρίσκονταν νέοι, εργαζόμενοι και οικογένειες με μικρά παιδιά και άρχισαν να κόβουν αναίτια πρόστιμα σε πολίτες που είχαν βγει μια κυριακάτικη βόλτα, σε έναν λαό που δεν αντέχει να ζει πάνω από 1 χρόνο σε καθεστώς χουντοαπαγορεύσεων και λοκνταουν. Δεν δίστασαν μάλιστα να προσαγάγουν στο σωρό και να χτυπούν με γκλομπ όσους διαμαρτύρονταν για αυτή την βαρβαρότητα των αστυνομικών. Σε βίντεο μάλιστα καταγράφεται χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι ενός νέου ανθρώπου!!! Οι εν δυνάμει δολοφόνοι του Χρυσοχοϊδη πρέπει να λογοδοτήσουν, να τιμωρηθούν για αυτές τους τις πράξεις και αυτές οι φασιστοσυμμορίες του κράτους να διαλυθούν εδώ και τώρα.

Το χτύπημα αυτό δεν είναι το πρώτο, ούτε θα είναι το τελευταίο. Πέρα από το χτύπημα των διαδηλώσεων τώρα ξαναξεκινά η «μάχη της πλατείας», πιάνοντας την σκυτάλη από πέρσι. Το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης αυτής δεκάδες ΔΕΛΤΑΔΕΣ είχαν κάνει αντίστοιχη εφόρμηση σε πλατεία στα Πετράλωνα, απλά δεν υπήρχε κόσμος, για αυτό και δεν πήρε διαστάσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως όσο πλησιάζει η ώρα που ενδεχόμενα θα σταματήσει το λοκνταουν, όχι φυσικά λόγω της επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση, οι άχ)ριστοι της ΝΔ θέλουν να οικοδομήσουν όσο καλύτερα μπορούν ένα αστυνομικό κράτος. Για να μην γεμίσουν οι πλατείες από προβληματισμένους νέους, φτωχούς και εργαζόμενους, οι οποίοι θα συζητούν την γελοιότητα και την αυτονόμηση της ελίτ που κυβερνά, από την υπόλοιπη κοινωνία: του Σερίφη των Εξαρχείων, του γλεντζέ της Ικαρίας και όλης της υπόλοιπης συμμορίας παιδεραστών, χουντικών και φασιστοειδών. Γιατί μέσα από αυτές τις συζητήσεις και ζυμώσεις, θα ξεσπάσουν οι νέες κινητοποιήσεις, η επερχόμενη θύελλα. Αυτό φοβάται η (χουντο)κυβέρνηση, για αυτό επενδύει τόσο στην καταστολή.

Θα ήταν γελοίοι αν δεν ήταν επικίνδυνοι! Πρέπει να τους ανατρέψουμε πριν οικοδομήσουν το αστυνομικό κράτος και καταργήσουν κάθε κοινωνικό και δημοκρατικό μας δικαίωμα και ελευθερία! Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και να παραγραφεί κάθε πρόστιμο που κόπηκε. Να διωχθεί και να τιμωρηθεί κάθε αστυνομική βαρβαρότητα.

Χαιρετίζουμε την μαζική αντίδραση του κόσμου της Ν. Σμύρνης που μετά την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών στους κατοίκους, πραγματοποίησαν μαζική διαδήλωση προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.