Αλληλεγγύη χιλιάδων για να σωθεί η ζωή του Δ. Κουφοντίνα – Όλοι σε διαρκή ετοιμότητα, για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων!

Χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα κ.ά.) διαδήλωσαν την Παρασκευή 26/2 και το Σάββατο 27/2, σπάζοντας στην πράξη τις απαγορεύσεις, για να σωθεί η ζωή του Δ. Κουφοντίνα, που κρέμεται από μια κλωστή.

Αθήνα, 27/2

Θεσσαλονίκη, 26/2

Δυστυχώς, ακόμα κι αυτές τις ύστατες ώρες, εκκωφαντική η απουσία και ιστορική η ευθύνη της σιωπής-συνενοχής των “εξημερωμένων” ρεφορμιστών του κοινοβουλίου (κύρια του ΚΚΕ)…

Η ακροδεξιοκεντρώα κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι μηχανισμοί του αστυνομικού κράτους της, ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ. Για να δείξουν πυγμή ενάντια στους εργαζόμενους, τους φτωχούς, τη νεολαία, το κίνημα και τους αγώνες. Για να σκεπάσουν όπως-όπως την εγκληματική ταξική πολιτική τους, την “επιτελική” ανικανότητά τους, τον οχετό σκανδάλων και ανηθικότητάς τους – που ξεχειλίζουν από παντού.

Πρέπει να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να υποχωρήσει. Ο Δ. Κουφοντίνας πρέπει να ζήσει. Θα είναι μια νίκη-ανάσα ενάντια στο μαύρο αστυνομικό κράτος της ΝΔ. Όλοι σε διαρκή ετοιμότητα, για την άμεση συνέχιση των κινητοποιήσεων!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ