Aνακοίνωση της ΟΚΔΕ για τα γεγονότα στα Σεπόλια

Όργιο μαφιόζικων επιθέσεων και τη σύλληψη μιας ολόκληρης οικογένειας μέσα στο σπίτι της

Κάτω η χούντα των νεοφιλελεύθερων τυράννων του Μητσοτάκη

Η άνευ προηγουμένου απαγόρευση της πορείας στις 17 Νοέμβρη, συνοδεύτηκε με χιλιάδες προσαγωγές, συλλήψεις και ξύλο σε κάθε γωνιά της χώρας. Ένα πολλά περιστατικά συμμορίτικης επίθεσης της ΕΛΑΣ ήταν στα Σεπόλια: όπως τελείωνε η πορεία που πραγματοποιούσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΝΑΡ, τα καθάρματα της ΔΕΛΤΑ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές, προσαγάγοντας στην αυλή του σπιτιού του τον φοιτητή, εργαζόμενο και μέλος του ΝΑΡ, Ορέστη Κατή, την αδερφή του Λυδία και άλλους δύο που διαμαρτύρονταν για τη σύλληψη του πρώτου! Δεν δίστασαν να χτυπήσουν τη μητέρα και να φορέσουν χειροπέδες στον πατέρα, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ακόμα και σε γιατρό πέρασαν χειροπέδες, επειδή απαίτησε να εξετάσει τον πατέρα! Στο αστυνομικό τμήμα, για πολλή ώρα δεν άφησαν να δει τους συλληφθέντες ούτε δικηγόρος και οι αστυνομικοί επιδόθηκαν σε βαριές κακοποιήσεις της Λυδίας, γρονθοκοπώντας την και βρίζοντάς την.

Το ακροδεξιό, νεοφιλελεύθερο μένος των Χουντοχοϊδη και Μητσοτάκη δεν κατάφερε να κρυφτεί από την υποκριτική επίκληση σε υγειονομικούς λόγους για την απαγόρευση της πορείας. Θέλουν να τσακίσουν την Άκρα και Επαναστατική Αριστερά, να πατάνε με την μπότα των ΔΕΛΤΑ όποιον εργαζόμενο και νέο δεν αποδέχεται τη δολοφονική διαχείριση των νοσοκομείων, το ανελέητο ξήλωμα των εργατικών κατακτήσεων. Να δημιουργήσουν την γενιά των 200 ευρώ που θα εκλιπαρεί να παίρνει ένα ξεροκόμματο, δουλεύοντας σαν τον σκλάβο.

Τη σημερινή χούντα θα την ρίξουμε με σκληρούς και μαχητικούς ταξικούς αγώνες. Αν και ο κρατικός μηχανισμός  ήταν πάνοπλος και ετοιμοπόλεμος, η σιγή νεκροταφείου που ήθελε να επιβάλλει δεν πέρασε. Να οργανωθούμε και να απαντήσουμε στην τρομοκρατία, με σημείο-σταθμό την απεργία στις 26/11. Δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι!

Να αποσυρθούν τώρα οι κατηγορίες για τους κατηγορούμενους!

Δραστική ενίσχυση της δημόσιας υγείας!

Κάτω η χουντική και δολοφονική κυβέρνηση Μητσοτάκη!

OΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ