Γιάννενα: Καμιά ανοχή στις δολοφονικές επιθέσεις του κρατικού μηχανισμού

Κάτω η χούντα Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη!

Καμιά ανοχή στις δολοφονικές επιθέσεις του κρατικού μηχανισμού

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

Στα Γιάννενα, η αγριότητα των ΜΑΤ διέλυσε χωρίς προειδοποίηση και με ωμή βία την συγκέντρωση των Φοιτητικών Συλλόγων, της ΟΚΔΕ κ.α προχωρώντας σε περισσότερες από 30 προσαγωγές και τραυματίζοντας σοβαρά τρεις φοιτητές –δυο στο κεφάλι και έναν στα πλευρά. Ταυτόχρονα εδώ και ώρες, διμοιρίες των ΜΑΤ προσαγάγουν με μανία οποιονδήποτε περνάει από τα σημεία που έχουν στήσει μπλόκο και τους φαίνεται «ύποπτος»! Πάνω από 80 προσαγωγές έχουν γίνει συνολικά, μεταξύ αυτών μέλη της ΟΚΔΕ, αναρχικών συλλογικοτήτων κι άλλων αγωνιστών! Το κέντρο της πόλης είναι πλήρως αστυνομοκρατούμενο ενώ κάθε προσπάθεια για διαδήλωση/συγκέντρωση πνίγεται στη βία και τα δακρυγόνα.

47 χρόνια από το την Εξέγερση του Πολυτεχνείου οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία αντιμετωπίζουμε μια χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα, ένα Κράτος Έκτακτης Ανάγκης οδοστρωτήρα ενάντια στα πιο θεμελιώδη κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα. Η χουντική απαγόρευση της πορείας για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και η επιβολή της με άγριους ξυλοδαρμούς, αύρες, δολοφονικές επιθέσεις και εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις πανελλαδικά δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του μνημονιακού κανιβαλισμού των Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη – Άδωνη, αυτών των “άριστων” που απέτυχαν παντελώς να διαχειριστούν την πανδημία και έχουν διαλύσει τα συστήματα Υγείας/Παιδείας.

Η κρατική τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν.  Δεν τρομοκρατούμαστε!

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι ,τα φτωχά λιακά στρώματα να παλέψουμε ενάντια στη χούντα που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ. Στο δρόμο που χάραξε η εξέγερση του Πολυτεχνείου, να παλέψουμε με την ίδια ορμή για τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, για την ίδια μας τη ζωή! Με μαχητικούς και ανυποχώρητους αγώνες, με ένα Ενιαίο Ταξικό Μέτωπο να τσακίσουμε το μαύρο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης.

  • Άμεση απελευθέρωση- καμία δίωξη στους προσαχθέντες-συλληφθέντες
  • Αφοπλισμός της αστυνομίας- Διάλυση των δολοφονικών συμμοριών ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΡΑΣΗ
  • Κάτω το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης
  • Άμεση ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας- Λεφτά για την υγεία και τις κοινωνικές ανάγκες
  • Κάτω η ανεύθυνη και εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ