Πάτρα: Επίθεση σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο που συγκέντρωνε τρόφιμα. Κάτω οι χουντικές απαγορεύσεις και η κρατική τρομοκρατία!

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ:

Επίθεση από τις συμμορίες του Χρυσοχοϊδη σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο στην Πάτρα που συγκέντρωνε τρόφιμα !

ΚΑΤΩ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η αστυνομία σήμερα, το απόγευμα του Σάββατου 7/11, πρώτη μέρα της χουντικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, εμπόδισε με ισχυρές δυνάμεις την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλ. Όλγας ενάντια στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Επί τα Πρόσω», στον οποίο πραγματοποιούνταν συλλογή τροφίμων για άτομα που έχουν ανάγκη. Εκεί οι συμμορίες του «Χουντο-Χοϊδη» απέκλεισαν την είσοδο στο χώρο, εγκλωβίζοντας αγωνιστές εντός και χτύπησαν για άλλη μια φορά, τραυματίζοντας τουλάχιστον 1 κοπέλα και προχωρώντας σε 8 προσαγωγές!

Αυτή η επίθεση δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί των Χρυσοχοϊδη – Μητσοτάκη λειτουργούν μόνο και μόνο για να επιβάλουν ένα Κράτος Έκτακτης Ανάγκης, σε μία περίοδο φανερής ανικανότητάς τους να διαχειριστούν την οικονομική και υγειονομική κρίση. Η στοχοποίηση της αλληλεγγύης και η ποινικοποίηση της βοήθειας προς κάθε κατατρεγμένο είναι θεμελιώδη κομμάτια της μνημονιακής χούντας. Ωστόσο, η πράξη αυτή δείχνει το απύθμενο θράσος τους, τη βαρβαρότητα και την αναλγησία τους, καθώς πραγματοποιείται σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός βιώνει μια σκληρή και δύσκολη κατάσταση, όπου η φτώχεια και η πείνα θερίζουν.

Το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης πρέπει να το γκρεμίσουμε στον δρόμο με τους μαχητικούς μας αγώνες! Με όπλο μας την αυτοοργάνωση (επιτροπές, συνελεύσεις κ.α.) να μην επιτρέψουμε άλλο ξύλο, άλλες δολοφονίες από την αστυνομία και να ξεμπερδέψουμε μια και καλή με την κυβέρνηση των επικίνδυνων α(χ)ρίστων! Να παλέψουμε για ένα ενιαίο μέτωπο εργαζομένων-φτωχών-νεολαίας για μια ενωτική, μαζική, μαχητική υπεράσπιση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών, μεταξύ άλλων διαδηλώνοντας για το πολυτεχνείο, σπάζοντας τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης!