Έκτακτη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της απεργού πείνας Ebru Timtik

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ EBRU TİMTİK

Η οικογένεια και οι συνάδελφοί της μας ενημέρωσαν, μετά το σημερινό επισκεπτήριο, πως η κατάσταση της υγείας της είναι σε τελικό στάδιο, αφού τα άκρα της έχουν μαυρίσει, η κοιλιά της έχει πρηστεί και από τις πληγές στο στόμα της δυσκολεύεται να καταπιεί, οπότε λαμβάνει ελάχιστο νερό με ζάχαρη. Η συντρόφισσα βρίσκεται σήμερα στις 235 μέρες απεργίας πείνας, στο νοσοκομείο όπου κρατείται με τη βία, όπως και ο άλλος απεργός πείνας δικηγόρος του λαού, σύντροφος Αytaç Ünsal, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στις 204 μέρες. Η πολιτική εξουσία του ΑΚΡ θέλει να τους υποβάλλει στο βασανιστήριο της αναγκαστικής σίτισης, για να σταματήσει τη μεγάλη αντίστασή τους. Η Ebru Timtik και ο Aytaç Ünsal, καθώς και οι πολιτικοί κρατούμενοι, Didem Akman και  Özgür Karakaya συνεχίζουν με πίστη, ανιδιοτέλεια και τρομερή δύναμη ψυχής, την απεργία πείνας μέχρι να επιτευχθούν τα αιτήματά τους. 

Βάζοντας τα σώματα τους ανάχωμα, φωνάζουν μέσα από τις φυλακές:

-Να γίνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματα του Grup Yorum.

-Να αφεθούν ελεύθεροι οι δικηγόροι του Λαού.

-Να αρθεί το καθεστώς αδικίας στις πολιτικές διώξεις.

-Να ακυρωθούν όλες οι άδικες ποινές που δόθηκαν ως αποτέλεσμα των εκδικητικών δικών και να αρθούν τα εμπόδια που μπαίνουν στο δικαίωμα της δίκαιης εκδίκασης όπως είναι οι κρυφοί μάρτυρες.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους να κάνουν κινήσεις αλληλεγγύης, να καλέσουμε ή να στείλουμε fax και mail στην Τουρκική Πρεσβεία, διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωσή της.

Να ενώσουμε τις φωνές μας με τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου, να μην επιτρέψουμε να τους σκοτώσουν. Η διεθνιστική αλληλεγγύη το όπλο των λαών. Μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΗΣ EBRU TİMTİK KAI TOY AYTAÇ ÜNSAL

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

Επιτροπή αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

https://www.youtube.com/watch?v=8g0FgLjR36c