Ελεύθερος ο ένας από τους δολοφόνους του Γρηγορόπουλου!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ

Η χούντα του ΠΑΣΟΚ και της Tρόικας, την ίδια στιγμή που τσακίζει με την κτηνώδη βία και την ωμή καταστολή κάθε κινητοποίηση των εργαζομένων, που δέρνει και συλλαμβάνει 15χρονους μαθητές, που οδηγεί στην εξαθλίωση όλη την κοινωνία, ταυτόχρονα ανταμοίβει τους δολοφόνους που την υπηρετούν.

Πριν περάσει ένας χρόνος απο την καταδίκη του σε 10 χρόνια φυλάκιση, ένας εκ των δολοφόνων ειδικών φρουρών του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο Βασίλης Σαραλιώτης, αφήνεται ελεύθερος. Η υπό όρους αποφυλάκιση του αποφασίστηκε ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας.

Πρόκειται για μια ξεκάθαρα πολιτική απόφαση χουντικού χαρακτήρα, που κλείνει το μάτι στους μηχανισμούς καταστολής για τις “δύσκολες μέρες” που έρχονται, δίνοντας τους ουσιαστική κάλυψη για να εκτελέσουν και τα πιο στυγερά εγκλήματα για να την στήριξη της χουντικής κλίκας ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-ΕΕ.

Είναι μια απόφαση που στρέφεται ενάντια σ’ ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και τη νεολαία, που απαίτησαν με τα “Δεκεμβριανά” του 2008 και τους αγώνες που ακολούθησαν να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι αστυνομικοί, αλλά και ενάντια στην ελάχιστη ηθική δικαίωση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξη.

Μια απόφαση που έρχεται σε μια στιγμή που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να εξεγερθεί ενάντια στην φυσική της εξόντωση από τα βάρβαρα μέτρα και μνημόνια, ξαναπιάνοντας το νήμα των μεγάλων γενικών απεργιών, του κινήματος των πλατειών, της ανταρσίας και ανυπακοής στα χαράτσια. Δεν θα τους αφήσουμε! Να εξεγερθούμε παντού, σε σχολεία, σχολές, χώρους δουλειάς και γειτονιές, για να στείλουμε στον αγύριστο αυτούς που μας στέλνουν στην κόλαση!

Εξέγερση παντού – Κάτω η χούντα ΠΑΣΟΚ – ΔΝΤ – ΕΕ

Όχι στην προστασία των δολοφόνων του κράτους!

Να μην αφεθεί ελεύθερος ο δολοφόνος αστυνομικός!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Exit mobile version