Άμεση απόσυρση των κατηγοριών στον Τζαβεντ Ασλαμ

Άμεση απόσυρση των κατηγοριών στον Τζαβεντ Ασλαμ
Παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών αστυνομικών

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές, Κτίριο 3,
Δευτέρα 10/8, 12μμ, Δικαστήρια Ευελπίδων

Σύμφωνα με καταγγελία το Σάββατο 8 Αυγούστου, κλιμάκιο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Τζαβεντ Ασλαμ, – γνωστό αγωνιστή στο κίνημα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών και βασικό μάρτυρα κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής – επέστρεφε από περιοδεία φορώντας παραδοσιακές στολές της χώρας τους. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους σταμάτησε και ενώ δέχτηκαν να ψάξουν το αμάξι τους πέρασαν χειροπέδες στον Τζαβέντ Ασλάμ..Στην φυσιολογική του αντίδραση λέγοντας πώς «είναι ρατσισμός να μου περνάτε χειροπέδες χωρίς λόγο » οι αστυνομικοί ξέσπασαν σε χυδαίο ρατσιστικό μίσος απειλώντας τους και λέγοντας τους πώς τολμούν και μιλάνε “φορώντας τέτοια ρούχα” και ότι τους έχουν “γραμμένους στα αρχίδια τους”.
Ο Τζαβέντ Ασλάμ έχει για χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες των μεταναστών, ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενάντια στην φασιστική συμμορία της Χ.Α, για να κερδηθεί η ιθαγένεια για όλα τα παιδιά των μεταναστών. Παρότι λοιπόν ήταν πασίγνωστος στις αστυνομικές αρχές και στο υπουργείο παραμποδίστηκε επί έξι συνεχόμενες ώρες προκειμένου να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Τελικά, έπρεπε να προηγηθούν οι μηνύσεις των αστυνομικών εναντίον του με τις κατηγορίες της απείθιας και εξύβρισης (!!) και να συλληφθεί στις 5πμ το πρωί για να γίνει αποδεκτή η δική του μήνυση.
Ο ρατσιστικός κατήφορος και το μίσος ενάντια στους μετανάστες ξεπερνάει κάθε όριο. Το τερατώδες κράτος έκτακτης ανάγκης Σαμαρά-Βενιζέλου όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε ποτέ αλλά επιστρέφει πιο σκληρό απο πριν σε όσους αγωνίζονται και αντιστέκονται, σε όσους απαιτούν να τηρούνται οι στοιχειώδες δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα. Έχουμε χρέος ως εργατικό κίνημα και νεολαία να συντρίψουμε αυτό το κράτος έκτακτης ανάγκης που σηκώνει ξανά κεφάλι χτυπώντας το πιο αδύνατο κομμάτι της κοινωνίας, τους μετανάστες με τις ευλογίες και την σιωπηλή υποστήριξη του υπουργείου δημόσιας τάξης.
Άμεση απόσυρση των κατηγοριών στον Τζαβεντ Ασλαμ
Παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών αστυνομικών της ΔΙΑΣ
Κάτω το κράτος έκτακτης ανάγκης
Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ