ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ & ΕΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑ 

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΦΤΩΧΩΝ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 5/12, συμμορίες της ομάδας ΔΙΑΣ πυροβόλησαν με ευθεία βολή στο κεφάλι 16χρονο Ρομά, επειδή έβαλε πετρέλαιο σε πρατήριο καυσίμων και δεν πλήρωσε το αντίτιμο των 20 ευρώ (!). Οι δολοφόνοι της ΔΙΑΣ, μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο οδηγός δεν είχε πληρώσει, ξεκίνησαν μία άγρια καταδίωξη εναντίον του και τον πυροβόλησαν στο ψαχνό. Η κατάσταση της υγείας του 16χρονου, Κώστα Φραγκούλη, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η ζωή του, όπως επιβεβαιώνουν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, κρέμεται από μία κλωστή.  

Την ίδια στιγμή που ο ανήλικος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, τα αργυρώνητα ΜΜΕξαπάτησης της κλίκας Μητσοτάκη σπεύδουν, όχι μόνο να κουκουλώσουν το γεγονός, αλλά και να φορτώσουν όλες τις ευθύνες πάνω στο θύμα. Το μεσημέρι δημοσιεύθηκε η κατάπτυστη – εξοργιστική ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν, όπου αναφέρεται ότι ο 16χρονος «παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς επιχείρησε να εμβολίσει το δίκυκλο της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών…», ενώ στην συνέχεια αναφέρει πως «Ενόψει του άμεσου κινδύνου, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου (πραγματοποιώντας δύο βολές) επιχειρώντας να ακινητοποιήσουν το όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο αυτού, να προσκρούσει σε τοιχίο και να διακομισθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Νοσοκομείο». 

Για μία ακόμα φορά, η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί καταστολής του κράτους επιχειρούν να διαστρεβλώσουν πλήρως την πραγματικότητα. Όχι μόνο ψεύδονται κατάφορα με τους ισχυρισμούς για προσπάθεια εμβολισμού των αστυνομικών από τον 16χρονο, ο οποίος απλώς προσπαθούσε να διαφύγει, αλλά εντελώς ξεδιάντροπα ισχυρίζονται πως πυροβολώντας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Ωστόσο, καμία από τις 2 βολές δεν στόχευε τις ρόδες του αυτοκινήτου, αντιθέτως στόχευαν και πέτυχαν τελικά το κεφάλι του νεαρού Ρομά, γεγονός που αποδεικνύει πως μοναδικό τους μέλημα ήταν η αφαίρεση της ζωής του. 

Ένα χρόνο μετά από την άγρια δολοφονία του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη και 14 χρόνια μετά από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ συνεχίζουν να οπλίζουν τις συμμορίες της αστυνομίας για να πυροβολούν την νεολαία και τους φτωχούς στο ψαχνό. Το καθεστώς Μητσοτάκη, όσο περισσότερο απομονώνεται, τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται. Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει την κρίση και την φτώχεια και εντείνοντας ολοένα την απειλή του πολέμου, κρύβεται αποκλειστικά πίσω από το δόγμα «Νόμος και Τάξη», εγκαθιδρύοντας ένα πλήρως αποχαλινωμένο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης. Στόχος τους είναι να τσακίσουν, να τρομοκρατήσουν το εργατικό κίνημα, τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις και τους αγωνιστές του. Η κυβέρνηση της ΝΔ και το δολοφονικό κράτος των μνημονίων που όλα μαζί τα αστικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.α.) έχουν οικοδομήσει είναι ξεκάθαρο: κάθε φουκαράς που «κλέβει» για να επιβιώσει θα πυροβολείται εν ψυχρώ, ενώ οι διάφοροι Πάτσηδες που τρώνε δισεκατομμύρια ευρώ από τους κόπους και τους μόχθους του ελληνικού λαού είναι ελεύθεροι και κυβερνούν! Το καθεστώς ατιμωρησίας από την κυβέρνηση της ΝΔ άλλωστε επεκτείνεται και σε μπάτσο που δολοφονεί, βιάζει, αυθαιρετεί  – αυτό όπλισε το χέρι του αστυνομικού και στην περίπτωση του 16χρονου.  

Νεολαία και εργαζόμενοι δεν πρέπει να αφήσουμε αναπάντητη άλλη μια απόπειρα κρατικής δολοφονίας. Να απαντήσουμε αποφασιστικά με μια μαζική και μαχητική συμμετοχή στην πορεία της 6ης Δεκέμβρη, και να οργανώσουμε μαζικούς και μαχητικούς αγώνες ενάντια στην κυβέρνηση των δολοφόνων, της φτώχειας και της καταστολής. Να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων αστυνομικών και κάθε αστυνομικής αυθαιρεσίας. Πριν να είναι πολύ αργά, πρέπει να οργανώσουμε την αυτοάμυνα του κινήματος απέναντι στις δολοφονικές επιθέσεις των συμμοριών ΜΑΤ – ΔΙΑΣ – ΔΡΑΣΗ, να ενώσουμε όλες τις αντιστάσεις σε έναν αγώνα διαρκείας – εξέγερση, για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση της ΝΔ και το μνημονιακό καθεστώς και να επιβάλουμε μία Κυβέρνηση των Εργαζομένων.