Πρωτοβουλία Κατοίκων Δάφνης: Αγώνας σε κάθε περιοχή να διώξουμε την κυβέρνηση

ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Συζήτηση – Συνέλευση για να οργανώσουμε την αντίσταση μας και να συγκροτήσουμε Λαϊκή Συνέλευση στη Δάφνη

Σάββατο 11/06 20:00, πλατεία Δημαρχείου Δάφνη

Οι λογαριασμοί ρεύματος – αερίου και οι τιμές τροφίμων και βενζίνης έχουν φτάσει στα ουράνια και τα νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν! Οι μισθοί είναι χαμηλοί και η ανεργία, ιδιαίτερα στη νεολαία, είναι μαζική. Πάνω από το ένα τρίτο των συνανθρώπων μας ζει στη φτώχεια.

Πηγές της ακρίβειας και της φτώχειας είναι οι ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών επιχειρήσεων (ηλεκτρικό – αέριο – πετρέλαιο) που επιβάλλουν τα μνημόνια της ΕΕ, και η οικονομική κρίση του καπιταλισμού που έχει οδηγήσει σε χρεοκοπία και πολιτική κρίση όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία του ΝΑΤΟ ενάντια στη Ρωσία ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τους λογαριασμούς της ενέργειας και τις τιμές των τροφίμων.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με νόμους που θα ζήλευε και η δικτατορία επιβάλλει την ακρίβεια και τις τεράστιες αυξήσεις τιμών που απαιτούν οι τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Θέλουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία να πληρώσει την κρίση του καπιταλιστικού συστήματος!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνει όπλα και χρήματα στους φασίστες της Ουκρανίας, και την ίδια στιγμή πετσοκόβει τη χρηματοδότηση της δημόσιας υγείας, παιδείας, πρόνοιας!

Είναι ώρα να οργανώσουμε την αντίσταση μας σε κάθε περιοχή με Λαϊκές Συνελεύσεις, να ενωθούμε κάτοικοι, εργαζόμενοι, σωματεία, φορείς για να παλέψουμε για να φύγει η πολεμοκάπηλη Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  • Όχι στις αυξήσεις! Εθνικοποίηση όλων των εταιρειών ηλεκτρικού, αερίου, νερού, Πετρέλαιου υπό τον έλεγχο των εργαζομένων!
  • Αυξήσεις σ’ όλους και όλες πάνω από τον πληθωρισμό!
  • Όχι στις απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα!
  • Κάτω οι μνημονιακοί νόμοι Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Κεραμέως και όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων !
  • Να αγωνιστούμε μαζί με τους φοιτητές ενάντια στη βία και καταστολή των ΜΑΤ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΑΦΝΗΣ

katoikoi.prwtovoulia.dafnis@gmail.com Τηλ. 697 861 3964