Για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ενάντια στη Νέα Χούντα, στους υπεύθυνους της καταστροφής μας, στους σύγχρονους Τσολάκογλου

Με μια συμβολική πράξη απελπισίας, ο 77χρoνος συνταξιούχος έβαλε εχθές τέλος στη ζωή του, λυγίζοντας στη δολοφονική μέγγενη των Μνημονίων, της κοινωνικής καταστροφής και της απόλυτη εξαθλίωσης, της ταπείνωσης που η Τρόικα, η ντόπια «συμμορία του ευρώ» και οι δοσίλογοι της Νέας Χούντας του κεφαλαίου επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου στην ελληνική κοινωνία.

Η πράξη αυτή δεν ήταν μια αυτοκτονία. Ήταν μόνο μία από τις χιλιάδες εν ψυχρώ δολοφονίες που οι εκτελεστές αυτής της Νέας Χούντας πραγματοποιούν καθημερινά με την πολιτική της «σωτηρίας της χώρας» (!!) – δηλαδή της ολοκληρωτικής καταστροφής των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας Ήταν μόνο μια στιγμή στη διάρκεια του ολοκληρωτικού πολέμου που έχει κηρύξει το κεφάλαιο, της πρωτοφανούς ταξικής και κοινωνικής γενοκτονίας που οι γκαουλάιτερ και οι Τσολάκογλου του χρεοκοπημένου και σάπιου πολιτικού συστήματος έχουν εξαπολύσει ενάντια στην εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία.

Με περίσσιο κυνισμό και υποκρισία, οι στυγνοί υπηρέτες του κεφαλαίου και τα κόμματα των Μνημονίων φόρεσαν τη μάσκα της συμπόνιας και έσπευσαν έντρομοι να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για τον νεκρό – την ίδια στιγμή που κατέστειλαν με ΜΑΤ, χημικά και βία τους χιλιάδες που τον τίμησαν με την παρουσία τους στο τόπο του εγκλήματος. Με ανήκουστο θράσος έσπευσαν να υποσχεθούν “γρήγορη έξοδο από την κρίση” (!!) και ελπίδα (sic!) για να μην ξανασυμβούν “τέτοια συμβάντα”! Ποιοι τα λένε αυτά; Αυτοί που μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σε σωρό ερειπίων και απέραντο φρενοκομείο, που μας μετατρέπουν σε δουλοπάροικους του 21ου αιώνα!

Απέναντι σ’ αυτή τη σαπίλα και υποκρισία τους, η εργατική τάξη και η νεολαία έχουμε το χρέος να τιμήσουμε τους νεκρούς μας πυροδοτώντας μια γενικευμένη εξέγερση, για να επιβάλλουμε τις δικές μας λύσεις, να στείλουμε στον αγύριστο τη σύγχρονη χούντα που έχει κάτσει στο σβέρκο μας. Ο 77χρονος είναι δικός μας νεκρός, να τον τιμήσουμε με αγώνες για να γίνει η τελευταία του ευχή να γίνει πραγματικότητα. Όλοι στους δρόμους, στις πλατείες, σε απεργίες, καταλήψεις και μαχητικές διαδηλώσεις, μέχρι να τους ξαποστείλουμε, μέχρι τη νίκη!

ΑΝΥΠΑΚΟΗ – ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΑΝΤΟY

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ – αστικά κόμματα και πολιτικοί, οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας, οι υπηρέτες του κεφαλαίου, των Μνημονίων, της Τρόικας

Αθήνα, 5 Απριλίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ