Νέα μαφιόζικη επίθεση σε διανομέα στο Περιστέρι – Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους!

Νέα μαφιόζικη επίθεση εργοδοτών που έχουν επιχείρηση στο Περιστέρι σε διανομέα. Η εργοδοσία δεν κατέβαλε στον  εργαζόμενο  Shakil Chaudhry Mohammad τα ένσημα σε σχέση με τη πραγματική εργασία του, τον ανάγκαζαν να δουλεύει έως και 12 ώρες την ημέρα χωρίς να του καταβάλουν τον νόμιμο μισθό και τις νόμιμες προσαυξήσεις. Ο διανομέας που είναι και μετανάστης κατέφυγε σε καταγγελίες καθώς δεν μπορούσε να ανανεώσει την άδεια παραμονής του.
Ο εργαζόμενος απολύθηκε, βρήκε αμέσως δουλειά σε άλλη εργοδοσία που όμως φρόντισε ο προηγούμενος εργοδότης να ενημερώσει ότι έχει γίνει καταγγελία σε βάρος του με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να απολυθεί και πάλι.Κατάφερε να βρει μια ακόμη εργασία και την Παρασκευή 21/12  τη νύχτα η εργοδοσία που ο εργαζόμενος έχει καταγγείλει, του έστησε ενέδρα. Τον έστειλαν για παραγγελία σε μια διεύθυνση που του επισημάνθηκε να μη χτυπήσει το κουδούνι και να πατήσει τη κόρνα του δικύκλου. Εκεί τον περίμεναν  δύο μπράβοι της εργοδοσίας που του ζήτησαν να υπογράψει την απόσυρση των καταγγελιών ο εργαζόμενος αρνήθηκε, και τότε ξεκίνησαν να τον χτυπούν στέλνοντας τον στο  νοσοκομείο.
Το περιστατικό μόνο τυχαίο δεν είναι, το τελευταίο διάστημα έχουν οξυνθεί οι επιθέσεις εργοδοτών σε ντόπιους και μετανάστες εργαζόμενους, ειδικά στα πιο πληβεία και ανοργάνωτα κομμάτια των εργαζομένων. Οι τραμπούκικες επιθέσεις από εργοδότες σε εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη, η φασιστική δολοφονία του εργάτη γης στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, η άνανδρη επίθεση σε εργάτη μετανάστη στη Μυτιλήνη καθώς και τα δεκάδες εργατικά-δυστυχήματα δολοφονίες είναι αποτέλεσμα της όξυνσης της οικονομικής κρίσης.
Με την εφαρμογή των Μνημονίων Διαρκείας, οι εργαζόμενοι έχουν μείνει απροστάτευτοι στις άθλιες εργασιακές συνθήκες και στο Νέο Σύστημα Εκμετάλλευσης, που έχει ανοίξει τον δρόμο για τις δολοφονικές επιθέσεις εργοδοτών και φασιστών. Οι μαφιόζικες αυτές επιθέσεις είναι απαραίτητο συμπλήρωμα του Κράτους Έκτατης Ανάγκης που έχουν οικοδομήσει όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Κύριοι υπεύθυνοι είναι ο Τσίπρας και η παρέα του, που από την μια υπόσχεται  ψίχουλα στους εργαζόμενους και από την άλλη έχει πετάξει λευκή πετσέτα στους εργοδότες, αφήνοντας τους ανενόχλητους να επιτίθενται στους εργαζόμενους με μαφιόζικες μεθόδους. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να σταματήσουμε αυτά τα εγκλήματα. Πρέπει να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, να δημιουργήσουμε τις δικές μας μορφές αυτο-άμυνας, για να τσακίσουμε τις μαφιόζικες επιθέσεις των εργοδοτών και του Κράτους Έκτακτης Ανάγκης.
Aντεπίθεση των Εργαζομένων