Αντεπίθεση των Εργαζομένων: Ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης απειλεί με απολύσεις τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες

Ο ανεκδιήγητος  υπουργός υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης απειλεί με απολύσεις τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες

Πόρισμα ντροπή ετοιμάζεται από την εταιρία ΟΣΥ, κατά τον εργαζομένων τεχνιτών της. Το Υπουργείο Υποδομών ύστερα από αναφορά του στην εταιρία κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι εσκεμμένα και εναντία στο επιβατικό κοινό δεν επισκευάζουν τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ. Α. Ο Σπίρτζης κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι εμποδίζουν (αφού δεν επισκευάζουν τα λεωφορεία) να γίνονται κανονικά τα δρομολόγια για να παίρνουν εξτρά μεροκάματα και αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει ακόμα και σε απολύσεις.

Ο υπουργός προφανώς και δεν έχει πάει ποτέ στο αμαξοστάσιο να δει πως επισκευάζεται ένα λεωφορείο, στρογγυλοκάθεται στον υπουργικό του θώκο και το μόνο που κάνει είναι εγκαίνια με κορδέλες μεταξωτές. Με το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο φέρνει ένα αλαλούμ, ετοιμάζοντας αυξήσεις στα κόμιστρα χωρίς να νοιάζεται τι θα γίνει με τους χαμηλόμισθους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους ανέργους κλπ. Ο πρώην Πασόκος νυν Συριζαίος νεομνημονιακός Σπίρτζης νομίζει ότι θα μαζέψει λεφτά από τα εισιτήρια. Εξαπολύει πόλεμο και απειλεί με απολύσεις ( ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση εισαγγελέα) σε όσους εργαζόμενους αρνηθούν να εκδώσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονική κάρτα.

Οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ και του ΟΑΣΑ πρέπει να απαντήσουμε ότι δεν τρομοκρατούμαστε. Να προχωρήσουμε σε στάσεις, απεργίες ακόμη και διάρκειας και κλείσιμο των αμαξοστασίων. Όλοι πρέπει να βγούμε στο δρόμο για να διώξουμε την λαομίσητη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Η μόνη σωτηρία μας είναι ο Σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός, έξω από Ε.Ε. και ευρώ με μοναδικό δρόμο την Κυβέρνηση των Εργαζομένων.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ