Να απαλλαγεί από κάθε κατηγορία ο Τάσος Θεοφίλου. Κάτω το κράτος έκτακτης ανάγκης

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ!

ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!

 –

Μια σχεδόν απίστευτη ιστορία, που δείχνει πού μπορεί να φτάσει το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης (απαραίτητο συμπλήρωμα της μνημονιακής βαρβαρότητας στη χώρα μας), είναι η στημένη δίωξη κατά του Τάσου Θεοφίλου. Ο Θεοφίλου κατηγορείται από τους διωκτικούς μηχανισμούς για την ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου το 2012, που συνοδεύτηκε από τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού ταξί. Η σύλληψή του βασίστηκε σε ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο αναφερόταν ότι δράστης της ληστείας είναι κάποιος «Τάσος» που έχει σχέση με την «τρομοκρατία». Το «αδιάσειστο πειστήριο» για την ενοχοποίηση του Θεοφίλου ήταν ένα καπέλο, που υποτίθεται ότι βρέθηκε στον τόπο της ληστείας και στο οποίο εντοπίστηκε DNA του, χωρίς όμως να αναφέρεται τι ιστός σαρώθηκε από το καπέλο. Η λήψη DNA από τον Θεοφίλου έγινε με τη μέθοδο του πνιγμού (κράτημα λαιμού και κλείσιμο μύτης με τη βία ώστε να εξαναγκαστεί να ανοίξει το στόμα). Το περιβόητο καπέλο δεν ήταν στα ευρήματα από το σημείο της ληστείας, αλλά εμφανίστηκε αργότερα από την Αντιτρομοκρατική! Στο δικαστήριο, κανένας από τους 20 μάρτυρες δεν αναγνώρισε τον Θεοφίλου ως έναν από τους δράστες. Μέσα στα κείμενα που διαβάστηκαν κατά τη δίκη ήταν διηγήματα που έγραψε ο κατηγορούμενος (!) και στημένα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Τελικά, ο Θεοφίλου καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη ληστεία και απλή συνέργεια στη δολοφονία του οδηγού ταξί, ενώ αθωώθηκε για την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, καθώς ο εισαγγελέας άσκησε έφεση, ζητώντας την καταδίκη του σε ισόβια!

Ο στόχος αυτής της ελεεινής σκευωρίας είναι σαφής, να τρομοκρατήσουν κάθε αγωνιστή, αλλά και συνολικά τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία. O πραγματικός λόγος της επιχειρήσης εξόντωσης του Τ. Θεοφίλου είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις του (δηλώνει αναρχικός κομμουνιστής). Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύγχρονο Ιδιώνυμο.

Η άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι ιμπεριαλιστές δολοφόνοι και τοκογλύφοι, οι αδίστακτοι μηχανισμοί του αστικού κράτους γνωρίζουν πολύ καλά ότι το εργατικό και λαϊκό κίνημα αργά ή γρήγορα θα απαντήσει δυναμικά στη βαρβαρότητα των μνημονίων. Στην υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου το Κράτος Έκτακτης Ανάγκης δείχνει τα δόντια του, με στόχο τον παραδειγματισμό όλων μας. Να μην τους περάσει! Με μαχητικούς και ανυποχώρητους αγώνες να υπερασπίσουμε κάθε διωκόμενο αγωνιστή, τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ